Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatal fiúk miért az idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal fiúk miért az idősebb nőkre buknak?

Figyelt kérdés
Az elején minden jól megy, flörtölünk, tetszem neki, elkéri a számom, felhív. Aztán én kezdek picit örülni (ami nem tapadást jelent!) és aztán benyögi, hogy közben halálosan szerelmes lett egy nálánál 10 évvel idősebb nőbe. Eltelik 2 hónap aztán visszatér hozzám, de addigra már nekem késő. Sokszor megesett már velem ugyanez a forgatókönyv, nem értem miért. Aztán mire 40 évesek lesznek a húszas kell nekik. Mással is előfordult már ez vagy csak én fogom ki mindig. Miért csinálják ezt? Az önbizalmam egyre lejjebb megy, mert nem érzem magam elég jónak, mert nem vagyok elég "öreg". :(
2010. jún. 15. 09:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

figyu. örülj neki hogy még fiatal vagy!!biztos azért akart visszajönni hozzád a pasi mert meglátta az öregebb nő szottyadt testét. addig örülj amíg szép feszes mindened

én pl nem akarok megöregedni. de még 30 éves se szeretenék lenni..ez van

17/L

2010. jún. 15. 10:30
 12/21 A kérdező kommentje:
Én se szeretnék, szeretem a fiatalságom, csak érthetetlen, hogy miért csak a házas asszonyok után jöhetek szóba.
2010. jún. 15. 10:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez fiatalabb korban azért van így mert gyakorlatilag bárkit bárhol meg...
2010. jún. 15. 10:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak peched van, velem még soha nem történt ilyen, pedig egyidősek vagyunk. Én a legtöbbször azt tapasztalom, hogy vagy egyidős, vagy kicsivel fiatalabb lányoknál próbálkoznak a pasik. Ilyet, hogy ennyivel idősebb nők kellenének, még sose hallottam.
2010. jún. 15. 10:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Remek, akkor lehet inkább az "Ezotériába" kellett volna írnom, "Miért ilyen a karmám"-kérdéssel. :)
2010. jún. 15. 10:44
 16/21 anonim ***** válasza:

De még a fiatal srácok körében az idősebb nő legtöbbször csak álom marad, addig a kislányok az idősebb férfi iránti vágyaikat nagyon sokszor be tudják teljesíteni. Mert a társadalom ilyen elcseszett, és ha netalántán egy idősebb nő megkívánja a fiatalabbat, akkor a környezet nézne csúnyán rájuk, mert azt nem szabad, csak 100, 1000 éve is azt szabadott, hogy a 80 éves papa vegye el a 20 éves lányt, ezért kevésbé elfogadható az emberek többsége számára ez az idős nő-fiatal férfi.

Én is gerjedtem már tanárnőmre, és a legjobb barátom anyja is igen jól néz ki, bár utóbbival eszembe sem jutna soha élesben is csinálni, még ha ő mászna rám sem, mert arra például egy barátság is rámehetne, meg férjnél is van, ellenben a tanárnénivel, akinél egyik előbbi sem áll fent.

Ami pedig a meg nem öregedni akaró lányokat illeti a 10:30-as válaszolóra reagálva:

Tegyétek már fel csajok magatoknak a kérdést, hogy jobban érzitek-e magatokat most, mint mondjuk 14 évesen? Tuti az lesz a válasz, hogy persze, már jobb az ízlésetek, már nem csináltok annyi hülyeséget, már jobb a ruhatáratok, már jobban élvezitek a szexet/maszturbálást, nagyobb a melletek, stb. Na, akkor szépen ugyanezt az elvet rakjátok hozzá ahhoz, hogy mennyivel jobb egy 32-42 éves, mint a mostani saját magatok. Igen, pont 15-20 évnyi tapasztalattal, ruhatárral, szexuális tapasztalattal.

És ugyanolyan gyönyörűek maradtok többnyire, bár talán még magatokról sem hiszitek el most, hogy azok vagytok, később még kevésbé fogjátok, de akinek megtetszetek majd, az látni fogja.

2010. jún. 15. 10:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő választ, hasznos volt. 14 évesen is érett voltam, mindent másképp csináltam, mint mások például a saját keresetemből író tanfolyamra mentem. Nem bánom az apróbb hülyeségeimet sem, a hülyeség csak rossz döntés, amin később jót lehet nevetni. Rossz döntést most is hozok. Ami pedig bosszant, hogy 40 év múlva ugyanaz a pasi akar 20 évesekkel kezdeni.
2010. jún. 15. 11:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom elhiszed-e, vagy sem, de sok nőnél ez ugyanígy nincs másképp.

Azok a lányok, akik most tizenévesen huszon-, harminc-, vagy negyvenéves férfiak után futnak, negyven évesen szerinted az 60-,70-,80-as korosztályt részesítik majd előnyben?

Persze, jó nagy része az embereknek addigra megállapodik, de most beszéljünk azokról akik majd nem, vagy elválnak, vagy megözvegyülnek, vagy valahogy éppen nem lesz kapcsolatuk.

Őszintén szólva szerintem szexuális alapon véve egy kapcsolatot a legjobb beosztás az idősebb nő-fiatalabb srác, mert a nő már tapasztalt, és tud mit mutatni, a srác meg ha kicsit is tudja jól használni a cerkát, akkor fiatalon simán képes bárki napi két-három menetre.

Remélem én is találok egy idősebb nőt, hogy legyen majd összehasonlítási alapom a már meglévő tapasztalatomhoz a velem egykorú lányokkal. De azért ne tűnjön úgy, hogy a levegőbe beszélek mindenfajta tudás nélkül, mert két évig szabályosan bele voltam zúgva a tanárnőmbe, és ezalatt minden interneten található ilyenfajta írást átnyálaztam, kezdve a tanár-diáktól, de természetesen a nagy része csak magáról az idősebb-fiatalabb kapcsolatokról szólt.

Velem fogalmam sincs mi lesz még 40 éves koromban, talán az a korosztály fog vonzani akkor is, vagy én is tényleg fiatalabbakat fogom megnézni jobban. Lehet, hogy ti is egy fiatalabb sráccal fogtok egymásnak jó napokat szerezni 40 éves korodra.

2010. jún. 15. 11:35
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is jobban kedvelem az idősebb nőket, már többel is volt dolgom. Azt kell hogy mondjam, a szex sokkal jobb velük, mint a "kislányokkal". Nem nyavajognak, tudják hogy neked kell, és nekik is. Arról nem is beszélve, hogy normálisabban viselkednek. Persze max 5-6 év kor különbségről beszélek.

21/F

2010. jún. 15. 11:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Ugyan, az semmi :D

A te korodban még simán beleférne egy 15-30 évvel idősebb nő.

2010. jún. 15. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!