Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk, mit tesz, ha jön egy csaj, aki bejön neki?
Az érdekelne, hogy le fog cserélni rá? 2 éve és 9 hónapja vagyunk együtt, de amolyan barátság extrákkal kapcsolat, eljárunk ide oda, lefekszünk egymással, de nem szeretjük egymást. Tudom, hogy az jött be neki, hogy kihívóan öltözöm.
Az lenne a kérdésem, hogy ha megjelenne a konkurencia(eddig egy csaj se volt, aki überelni tudott volna), egy csaj képében, aki eddig ritkán volt otthon, mert egyetemre járt, de ő is szexisen öltözik, nem szégyell miniruhát vagy dekoltált ruhát felvenni magassarkúval, akkor le fog cserélni rá a srác, akivel vagyok.
Értesüléseim szerint régebben vagy 3 alkalommal megpróbált rámozdulni a csajra, csak az nem akart vele kezdeni, de ahogy elnéztem most, szerintme vevő lenne már a pasimra.
Vélemény?
a barátság extráknak kapcsolattal mindig az a rákfenéje, hogy sosem tudhatod biztosra hányadán álltok. Te félre járhatsz mellette? Ő félre járhat? Mennyire monogám? Kell-e szólni a másiknak?
Tarthat melletted másokat is, mert hivatalosan nem vagy a csaja sem.
"mi lenne, ha a csaj mozdulna rá?"
Változatos szexuális élet?
Miért ne menne bele? Nem vagyoktok együtt, ezzel nem csalna meg még akkor sem, ha csak egy éjszakára jönnének össze. Pont ez a lényege a barátság extra kapcsolatoknak, hogy azt csinálhat, amit akar, nem kell hűségesnek lennie senkihez.
Szóval igen, ne vedd biztosra a dolgokat, mert akár le is cserélhet, hiszen hozzád nem kötik érzelmek, de ez még nem jelenti azt, hogy máshoz sem fogják.
Simán belemenne,ne viccelj,ki az a hülye aki kihagyná?
Ha féltékeny vagy ez van,legyél olyan mint az a csaj,nyujts többet,öltözködj úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!