Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk, mit tesz, ha jön egy csaj, aki bejön neki?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy le fog cserélni rá? 2 éve és 9 hónapja vagyunk együtt, de amolyan barátság extrákkal kapcsolat, eljárunk ide oda, lefekszünk egymással, de nem szeretjük egymást. Tudom, hogy az jött be neki, hogy kihívóan öltözöm.

Az lenne a kérdésem, hogy ha megjelenne a konkurencia(eddig egy csaj se volt, aki überelni tudott volna), egy csaj képében, aki eddig ritkán volt otthon, mert egyetemre járt, de ő is szexisen öltözik, nem szégyell miniruhát vagy dekoltált ruhát felvenni magassarkúval, akkor le fog cserélni rá a srác, akivel vagyok.

Értesüléseim szerint régebben vagy 3 alkalommal megpróbált rámozdulni a csajra, csak az nem akart vele kezdeni, de ahogy elnéztem most, szerintme vevő lenne már a pasimra.

Vélemény?

2018. máj. 22. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

a barátság extráknak kapcsolattal mindig az a rákfenéje, hogy sosem tudhatod biztosra hányadán álltok. Te félre járhatsz mellette? Ő félre járhat? Mennyire monogám? Kell-e szólni a másiknak?

Tarthat melletted másokat is, mert hivatalosan nem vagy a csaja sem.

2018. máj. 22. 17:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Túltolod a trollkodást. Értjük, átlag feletti vagy a miniruhádban. Ne írd le többször. Leülhetsz.
2018. máj. 22. 17:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Itt pont arról van szó, hogy a csaj, akiről beszélek, ő hord nagyon sokszor minit vagy dekoltáltabb ruhát, és annak függvényében teszem fel a kérdést, hogy lehet konkurencia lesz, a másik pedig, hogy a srác, akivel vagyok még próbálkozott is előttem pár évvel nála.
2018. máj. 22. 17:43
 14/19 A kérdező kommentje:
S most van egy olyan érzésem, hogy a csaj vevő lenne a vele való bármilyen nemű kapcsolatra. Effektív mi lenne, ha a csaj mozdulna rá?
2018. máj. 22. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:

"mi lenne, ha a csaj mozdulna rá?"

Változatos szexuális élet?

2018. máj. 22. 17:45
 16/19 A kérdező kommentje:
Belemenne?
2018. máj. 22. 17:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne menne bele? Nem vagyoktok együtt, ezzel nem csalna meg még akkor sem, ha csak egy éjszakára jönnének össze. Pont ez a lényege a barátság extra kapcsolatoknak, hogy azt csinálhat, amit akar, nem kell hűségesnek lennie senkihez.

Szóval igen, ne vedd biztosra a dolgokat, mert akár le is cserélhet, hiszen hozzád nem kötik érzelmek, de ez még nem jelenti azt, hogy máshoz sem fogják.

2018. máj. 22. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem megtartana téged. A biztonság nagyon fontos. Szóval lehet, hogy a másik csajjal is összehárna, de a végén mindig téged választ 😉
2018. máj. 22. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Simán belemenne,ne viccelj,ki az a hülye aki kihagyná?

Ha féltékeny vagy ez van,legyél olyan mint az a csaj,nyujts többet,öltözködj úgy.

2018. máj. 23. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!