Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Buszon néha úgy erzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Buszon néha úgy erzem, hogy egy ket szimpatikus lany mintha direkt hozzam dorgolozne, es olyankor en sem huzodok arrebb. Nem taperolasrol van szo. Van ennek valosag alapja?

Figyelt kérdés
Vagy pl alltam es nagyon tetszett a lany elottem, o is ugy vettem eszre hogy neha felem nezett, sokan voltunk es kb tudta hogy ott a kezem, de mi elott leszallt a feneket ida nyomta... lehetseges hogy rgyes nok igy probalnak jelt adni? Veletek volt mar hasoblo esetleg vagy ezek csak veletlenek inkabb?
2018. máj. 22. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi ilyesmi nincs abban,amit írsz. Puszta véletlen.

23 n

2018. máj. 22. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a jó fasírozott szagú bélgázt érzem a buszokon de imádom. Kivéve ha nyugdijasokkal vagyok körülvéve
2018. máj. 22. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a japán metrót is! :-)

https://www.youtube.com/watch?v=r8FQsg12hoY

2018. máj. 22. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Ebből orgia lesz :)
2018. máj. 22. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!