Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknél egy vagy több kisgyere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknél egy vagy több kisgyerek van, hogy és mikor oldjátok meg a szeretkezést? És heti hányszor?

Figyelt kérdés

Általában,csak az esti altatás után van rá alkalmunk,mivel amikor a gyerek a nappaliban játszik akkor nem esünk egymásnak a másik szobában.

Ezáltal olyan,mint egy rituálé,mire alszik a gyerek,gyorsan tusolunk és aztán van időnk egymásra. De néha már szinte elalszunk mire a másik kijön a zuhany alól.

Így sajnos előfordul az is,hogy kimarad.

Kiváncsi lennék,hogy másoknál is így van-e?

2018. máj. 21. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Két kicsi gyerek, és pontosan úgy, ahogy leírtad.

Évi kétszer elutazunk két éjszakára kettesben, akkor van máshogy, de amúgy pont úgy, mint nálatok. Olyan 2-3 naponta vagyunk ilyen fáradtan együtt.

Jó szar.

Nő vagyok.

2018. máj. 21. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
ugyan így van. kivéve hogy 1 szobás lakásunk van, a mi szobánkban alszik a 2 évesünk, ezért nagyon halknak kell lenni és szintén csak elalvás után. heti 1-2x.párom 10 órát dolgozik, én tanulok, fáradtak vagyunk mindketten.
2018. máj. 21. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Szerencsére már nem mindegyik kicsi. Két iskolás van és egy egy éves. :) Mondjuk amíg a nagyok haveroknál vannak, a kicsi meg alszik délután, egy gyors menet simán belefér.

Korán fektetjük a gyerekeket. Így jut még idő és energia egy kis hancúrra.

Vagy hajnalban, mikor a párom kel. Ha segítek neki kaját betenni, akkor jut idő egy kis etyepetyére a konyhában.

Hétvégén, mikor nem kell korán kelni, akkor jó hosszú, kiadós szex is belefér az estébe. Második menetre ritkán van igényünk, de ilyenkor az is megoldható.

Mekkorák a gyerekek? Egyedül lehet őket hagyni a kádban? Nálunk ez is jó megoldás: ők pacáknak, buborékot fújnak, mi meg addig a távolabbi szobában... Ajtó nyitva, hogy halljuk, ha gáz van, ilyenkor csendben kell lenni. Vagy ők néznek mesét, és apa bejön a fürdőbe megmosni a hátam. 😉

Kicsit olyanok vagyunk, mint a bagzó kamaszok. 😁 Ha van tíz perc, amikor senki se lát, egyből egymásnak ugrunk.

2018. máj. 21. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Ne panaszkodjon itt senki,nekünk két gyerkőc van,2 és 4 évesek.A nagyobbik este 10-kor kezd elszenderedni,de a kicsi valami csodabogár,ő éjfél előtt soha nem alszik el,pedig reggel 7-kor ébred.Délután is max.1-1,5 órát alszik.Nem tudjuk átprogramozni.

Mivel a kicsi csak a feleségemmel hajlandó elaludni,így éjfél előtt kizárt a találka.

Sajnos mire a pici elalszik,a feleségem is alszik vagy nem mer megmozdulni,mert egyből felpattan a kis sumák.

Így már hónapok óta nem szexeltünk,kezdek bekattanni.

Lassan visszanő a feleségem szűzhártyája!!!!

2018. máj. 21. 22:17
 5/6 A kérdező kommentje:

4-es,úgy hiszem akkor rátok is rátokférne egy kisnkikapcs kettesben,mint ahogy az egyik válaszoló írta. Nagymamira rábízni a gyerekeket 1-2 órára és irány haza zengjen a ház. ;-)

Mert attól lehet,hogy én is bekattannék,ha egyáltalán nem lenne szex.

Viszont ne értsétek félre,de azért örülök,hogy nem csak nálunk van így. Ezek olvasva már nem annyira kétségbeejtő a szituáció.

2018. máj. 22. 13:22
 6/6 anonim válasza:

Van egy két éves fiam, meg egy minimum 12 órázó férjem (szabálytalanul dolgozik, hol nappalos, hol éjszakás, hol pihenő napos) plusz házfelújításban vagyunk.....mindketten iszonyú fáradtak....

A gyerek nem akar aludni este 10 előtt, apa általában bealszik ilyenkorra....

Múltkor kisfiam délutáni alvása alatt, míg ő készülődött éjszakába utána mentem a fürdőbe, elkaptam aztán a mosógépen csináltuk.....spontán, mikor van egy kis időnk , elkapjuk egymást egy-egy menetre és szerintem így rohadt jó 😀😀😀

2018. máj. 23. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!