Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok döntenim?! /L
Az a helyzet, hogy van egy ffi akit pár évig el tudnék képzelni magam mellett, de férjnek nem. Olyan barátság extrákkal szagú.
Viszont ha ezt mondom akkor biztos tart majd mást is. Én ennek tudtában megszakítanám vele a kapcsolatot. Mondjam inkább azt, hogy komolyra tervezek vagy mit tegyek? (szűz vagyok)
Nehéz helyzet kérlek benneteket ne oltsatok.
szűzen még nincsen se önismereted,se emberismereted.
így eleve nem tudhatod hogy mi lesz 3 hónap múlva,nehogy 3 év múlva.
de ha újra meg akarsz futamodni,hogy szűz maradhass,akkor hajrá.
Ez a komolyat akarok vagy nem kérdés, ez egy nagy hülyeség. Egyrészt mert különböző életkorban-fázisban más más emberre vágyunk, akár nő, akár ffi. És ez így van.
A társadalom, meg a sok hülye belénknevelt leméndásra kényszerítés, később meg a hitel és gyerek miatti együttmaradások miatt KIFELÉ próbálja mindenki eljátszani a nagy hűséget, de maszti közben meg más farkáról álmodozik, vagy más nőt néz, akkor ez mi ?
De ez hosszú :-)
Na mindegy, én sosem terveztem és nem latolgattam, hogy elég vagyok e a másiknak, megfelelek e neki, meg ad e még egy esélyt (hú ettől kiráz a hideg), komoly vagy sem. Ha vitt magával az egész akkor az volt és néha 7-8 évig, ha meg 2 hét után nem vágytam rá, akkor nem kerestem és ennyi, ilyen egyszerű. És nem szégyellem, de velem is megcsinálták ezt sokan, nők, na és ? Semmi gond, mentünk éltünk tovább. Sosem kerestem magamban a hibát, mert mihez képest hiba a hiba ? A törvények szerint, vagy a képmutató világ szerint, vagy mi alapján hiba a hiba ?
Magyarul akinek és ami bennem hiba, az vagy befogadja a hibáimat is vagy nem. Én ugyanezt teszem és nem filózok elemzek, viszont mindíg és mindenhol önmagamat adom nyíltan és kész.
Ami lényeg, visszább kéne venni mindenkinek a büszkeségből és öntudatból, sokkal könnyebben menne a világ.
Nekem volt eg ilyen barátnőm: megállapodtunk, hogy egy fél évig minden, de minden belefér a barátságba (extrákkal), aztán ki-ki megy az útjára.
Ennek 25 éve, és még most sem tudtunk betelni egymással (meg az extrákkal:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!