Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 16 éves tini koslat a férjem után
Mindennap a házunk körül van. Várja.Az érzés kölcsönös.
Én 29N. Ő 36F
A kislány anyukáját nem zavarja.
Plussz van egy kisfiunk 3 és fél éves.
"pedofilia kategóriát"
Ha fele ennyi idős lenne a csaj, akkor biztos.
"Ez már veri a pedofilia kategóriát, nem?"
Az irigy idős nők szemében biztosan. Csak be ne pereljen valaki becsületsértésért a gyagyás szövegelésed miatt.
"Egy szexis felnőtt nő sokkal szexibb mint egy tucat tini"
Jól sejtettem.
Kicsi mell? Kicsi farok? Betegek
Magyar férfiak 90%-ának pinája van, ha ez kicsi farok.
Miért 22es szted normális h egy 16 évesre mászik rá? Mert sztem nem. Akkor nevezzük a nevén. Amúgy meg már bocs de ez nem becsületsértés...
25 vagyok ja, állati irigy vagyok egy 16 éves kiscsajra XD
#25:
A teste egy felnőtté, de az agya egy 6 évesé.... Azért is koslat egy 20 évvel idősebb, családos ember után.
A legnagyobb probléma itt akkor is a férjjel van. 36 évesen lehetne annyi esze, hogy leállítja és nem bátorítja azt a gyereket. Ehelyett még ő adja alá a lovat és élvezi a helyzetet. Elhiszem, hogy mindenki más is dugná, mert feszes teste van, de felnőtt férfi tud uralkodni magán.
Egy 16 éves kis ribizli miatt fogja elbukni a családot, a fele vagyonát, és 15 évig fizet gyerektartást. Mert ennek a vége válás lesz, az biztos.
16 éves kisfiúk tartanak ott, hogy mindenki irigyli szegénytől a friss pinát. Hidd el, hogy a felesége nem azért fogja kidobni, mert irigy a 16 éves testére. Aztán lehet nyekeregni egy életen át, hogy mekkorát szívott a váláson. Valahogy ilyenkor a pasiknak se az lesz a legfontosabb, hogy a világ összes 14 év feletti punciját felpróbálhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!