Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 16 éves tini...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16 éves tini koslat a férjem után

Figyelt kérdés

Mindennap a házunk körül van. Várja.Az érzés kölcsönös.

Én 29N. Ő 36F

A kislány anyukáját nem zavarja.

Plussz van egy kisfiunk 3 és fél éves.

2018. máj. 20. 18:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
4%

"pedofilia kategóriát"

Ha fele ennyi idős lenne a csaj, akkor biztos.

2018. máj. 20. 23:24
 22/26 anonim ***** válasza:
14%

"Ez már veri a pedofilia kategóriát, nem?"

Az irigy idős nők szemében biztosan. Csak be ne pereljen valaki becsületsértésért a gyagyás szövegelésed miatt.

"Egy szexis felnőtt nő sokkal szexibb mint egy tucat tini"

Jól sejtettem.

2018. máj. 20. 23:24
 23/26 anonim ***** válasza:
49%

Kicsi mell? Kicsi farok? Betegek

Magyar férfiak 90%-ának pinája van, ha ez kicsi farok.

2018. máj. 21. 00:02
 24/26 anonim ***** válasza:
93%

Miért 22es szted normális h egy 16 évesre mászik rá? Mert sztem nem. Akkor nevezzük a nevén. Amúgy meg már bocs de ez nem becsületsértés...

25 vagyok ja, állati irigy vagyok egy 16 éves kiscsajra XD

2018. máj. 21. 00:18
 25/26 anonim ***** válasza:
23%
Nem normális, ahogy az sem, ha egy 40 éves dug egy 18 vagy 20 évessel, de azon nem hőbörög senki, csodákra képes szaros 2 év. Ugyanis a munkahelyemen azt látom, hogy 18-19-20 éves lányok sorba térdelnek be 35+os főnököknek, menj oda is hőbörögni, hogy pedofilok, kiperlik alólad még a szart is. Nem pedofília, mivel nem kisgyerek, 16 éves lányok nőies testűek.
2018. máj. 21. 00:40
 26/26 anonim ***** válasza:

#25:

A teste egy felnőtté, de az agya egy 6 évesé.... Azért is koslat egy 20 évvel idősebb, családos ember után.

A legnagyobb probléma itt akkor is a férjjel van. 36 évesen lehetne annyi esze, hogy leállítja és nem bátorítja azt a gyereket. Ehelyett még ő adja alá a lovat és élvezi a helyzetet. Elhiszem, hogy mindenki más is dugná, mert feszes teste van, de felnőtt férfi tud uralkodni magán.

Egy 16 éves kis ribizli miatt fogja elbukni a családot, a fele vagyonát, és 15 évig fizet gyerektartást. Mert ennek a vége válás lesz, az biztos.

16 éves kisfiúk tartanak ott, hogy mindenki irigyli szegénytől a friss pinát. Hidd el, hogy a felesége nem azért fogja kidobni, mert irigy a 16 éves testére. Aztán lehet nyekeregni egy életen át, hogy mekkorát szívott a váláson. Valahogy ilyenkor a pasiknak se az lesz a legfontosabb, hogy a világ összes 14 év feletti punciját felpróbálhatja.

2018. máj. 21. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!