Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedik velem így ez a férfi?
Megismertem egy ferfit, 4 evvel idősebb mint en. En 21 vagyok.
Munkából kifolyólag találkoztunk egyszer, en bejeloltem utana fbon.
O pedig ram irt, mindig o keres engem.
De mégis furcsa, van hogy nagyon aranyos, vicces..van hogy nagyon távolságtarto es ugy beszel mint egy tok idegennel.
En mindig aranyos es kozvetlen vagyok vele.
Azt gondolnám farasztom,de akkor nem ertem miert keres mindig.
Szerintetek?
Nekem tetszik az a baj
- unatkozik
- fél lépni, arra vár, hogy majd te
- nem jössz be neki, de jó vagy szórakozni
- van neki más a képben, téged csak talonban tart
- csak haverként gondol rád, ennyi
Azt kifelejtettem, hogy nem tűnik olyannak mint aki felne vagy esetleg zavarban lenne.
En azért nem merem keresni, mert abbol indulok ki hogy mivel távolságtarto nem vágyik arra hogy keressem.
De egyébként, ha nem keresne 2 napig akkor keresnem.
Az igazi félénk, könnyen zavarba jövős pasik gyakran próbálnak azzal kompenzálni, hogy magabiztosnak tettetik magukat.
Én már csak tudom :D
40/f
Nekem van egy, a leírtakhoz kísértetiesen hasonlító kapcsolatom. (Mi nem levelezünk, hanem élőben találkozgatunk - lassan 2 éve.)
A megoldás: amióta nagyságrendekkel távolságtartóbb vagyok vele, azóta SOKKAL JOBBAN KÖZELEDIK!
Az "aranyosságot és a közvetlenséget" részemről NYOMULÁSNAK ÉREZTE. Ezt el is mondta nekem egészen őszintén...
Ui: remélem, tudtam segíteni valamelyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!