Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes felhozni barátnőmnek, hogy több szex
kéne?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, 2 hónapja ismerkedünk. Most vizsgaidőszak miatt alig tudunk találkozni, amit megértek, tanulni muszáj. Mellette örülök, hogy néha azért tudunk osszefutni és időt tölteni, viszont sosem lakáson vagyunk ilyenkor. Mar egy hónapja nem volt emiatt szex.
Hogyan lenne érdemes felhozni, hogyan lehet egyáltalán belekezdeni egy ilyen beszélgetésbe? Nem akarom, hogy azt gondolja, hogy nem élvezem az együtt töltött időt, vagy hogy csak a szexen jár az eszem, de nagyon kívánom őt.
Sosem értettem, hogy mik ezek a “ne mondd neki, mert ez meg ez lesz” válaszok. Egy kapcsolatnak nem arról kéne szólnia, hogy megbeszéltek mindent, azt is, ami zavar? Pont az a baj, ha magadban tartod. Nem kell nekiesni vagy ráerőltetni semmit, csak elmondod, hogy neked hiányzik a szex. Lehet csak annyit érsz el vele, hogy megmondja, hogy várjatok a vizsgaidőszak végéig. De lehet megoldjátok valahogy.
2018. máj. 19. 13:23
12/15 anonim válasza:
Várd meg a vizsgaidőszak végét? Mivel amiatt nincs aktus ezért le kell csengenie és megint minden visszatér a helyére. Nem egyértelmű?
2018. máj. 19. 14:07
13/15 anonim válasza:
Igen, meg kell beszélni mindent ami zavar, de nem minden csippcsupp hülyeséget. Főleg nem vizsgaidőszakban. Nem tudom mennyire jár/jártok nehéz szakra, de én annak idején az egész vizsgaidőszakot a suli-íróasztalom-ágy szentháromságban töltöttem és nagyon stresszes voltam. Az akkori barátom pedig folyton nyaggatott, hogy miért nem tudok vele találkozni, miért nem szexelünk stbstb. Hát mert heti 3 vizsgám van, és megőrülök.
2018. máj. 19. 14:08
14/15 anonim válasza:
#13 Igen, meg kell beszélni mindent ami zavar, de nem minden csippcsupp hülyeséget.
Pont ezzel nem értek egyet. Egy kapcsolat szerintem akkor jó, ha semmit nem kell magadban tartanod. Pont az a sok kis csippcsupp hülyeség lesz az, amit szépen cipelsz magadon aztán kitör egy nagy veszekedés formájában. Addig meg rágodsz rajta.
Nyilván az viszont hülyeség, hogy vizsgaidőszakban valaki ne fogja fel, hogy a másikat békén kell hagyni.
2018. máj. 19. 14:13
15/15 anonim válasza:
Én abban látom az egyik problémát, hogy csak házon kívül találkoztok. Egyszer tartsatok lusta napot mondjuk nálad, esztek, szexeltek aztán meg tanulhat nálad. Néha kimész hozzá adni egy puszit, te is elfoglalod magad, együtt vacsiztok aztán alvás. Nem kell mindig programot szervezni. Hivatkozz az időtakarékosságra, hogy a mászkálós program az több időt vesz el a tanulástól, ezért inkább maradjatok otthon, mert úgy együtt is vagytok és ő meg tud tanulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!