Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakit szeretsz megteszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit szeretsz megteszel neki mindent csak azért, hogy ő boldog legyen még, ha neked fáj is?

Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 23:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Tudom hogy hülye vagyok de igen. Ha valakibe igazán beleszeretek akkor fontosabb lesz mint én. Sajna néha már a barátaimat is fontosabbnak tartom magamnál. De nálam ilyen a szeretet. 23/L
2018. máj. 17. 01:03
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

Nem, mert így nem mūködik, felborul az egyensúly.Elsōsorban mindenkinek magát kell tudni szeretnie és tisztelnie(önbecsülés) és rendelkeznie kell egy egészséges érdekképviselettel.

A szélsōségek nem jók, mert az nem egy párkapcsolat, amit hanem parazita-gazdaállat viszony.Mindig van a helyzetnek egyensúlyi megoldása.

Az esetben amit leírtál az önfeladást(önbecsülés hiánya) meglépō fél önként elnyomódik a másikkal szemben, ilyesmit nem szeretetbōl, hanem státuszféltésbōl tesz valaki( "ha nem teszem meg nem fog szeretni" ), a másik, aki pedig ezt igényli az csak magát szereti, a másikat birtokolja.

2018. máj. 17. 03:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Megleptek a válaszok. Azt hittem a többség megvakul, ha szerelmes vagy csak itt gyűlt össze racionálisan szerelmes csapat.:-)
2018. máj. 17. 07:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez kölcsönös kell legyen. Hiába tetszik meg valaki, ha egyoldalú! Egy kapcsolat úgy szép, ha mindketten boldogok vagytok!
2018. máj. 17. 07:28
 15/20 peca1000 ***** válasza:
63%
Az a ritka pillanat is időnként volt, hogy nagyon szerelmes voltam valakibe, de olyat nem tettem, ami nekem is ártott volna. Aki ilyet tesz, csakhogy jó legyen a másiknak, az hülye, és megérdemli a következményeket is.
2018. máj. 17. 07:29
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
#13 Az lehet, hogy mindenki átesett valaha “megvakult szerelmeken”, de természetesen tanul belõle, nem hagyja kihasználni magát. Ha a többség ilyen lenne, akkor aztán elég boldogtalan világba élnénk.
2018. máj. 17. 07:32
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező fáj a popsid fáj miközben közösültök, tanácsom használjatok vazelint!
2018. máj. 17. 08:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Már nem.Hajdanán voltam ilyen hülye, de tanultam belőle, és nem keveset.Aki elvár tőlem olyan dolgokat, amik nekem kellemetlenséggel, fájdalommal járnak, azaz ember nem az én társam.Az elvárás még több elvárást szül idővel.Telhetetlen emberrel nem maradok semmilyen téren sem kapcsolatban.Kiábrándító számomra egy ilyen önző ember, és szeretni sem tudom hosszabb távon.Nincs miért.
2018. máj. 17. 10:19
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha csak szeretetet érzek iránta, mély kötődést, akkor racionálisan tudok gondolkodni. Nem teszek olyat, amivel rosszat csinálok magamnak.

De ha szerelmet érzek... Mi is a szerelem?

Ilyenkor hormonok és kémiai vegyületek szabadulnak fel a testben. Gyakorlatilag kábítószerként hatnak, józan észről szó sem lehet, az ember ilyenkor nem tiszta, nem tud racionális döntéseket hozni, cselekedetei betegesek.

Evolúciós célja a kötődés kialakítása, utód felnövekedésének hatékonyságának növelése. Kb 1,5-2 évig tart, ez után a test kimerül, a kötödésnek kell egybentartania a párokat.

Nyilván szerelemben, bódult állapotban mindenki hülyeségeket csinál. Egyik ilyen agyatlan tett lehet, amit a kérdésben megfogalmazol.

2018. máj. 17. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem
2018. máj. 17. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!