Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testbeszéd tényleg ennyire sokatmondó? Ez tényleg arra utal, hogy nem szeret a barátom?
Menekülj a pszichológus hallgatók elől. Többségük csak magolásból jó, de hihetetlenül buta.
Ismerek egy lányt, pszichológusnak tanul. Kb. mindenkit lediagnosztizál depressziósnak. Egy másik ismerősöm, aki szintén pszichológusnak tanul, kapcsolatfüggő és irigy mindenkire, akinek kapcsolata van, ezért próbálja őket szétszedni.
Inkább ne hallgass a barátnőd hülyeségeire.
Ráadásul az ilyesmi önbeteljesítő. Ha elhiszed, hogy nem szeret, akkor úgy is fogsz viselkedni, amit aztán a párod is megérez, és szakítás lesz belőle.
A barinő meg majd bűszkén veri a mellét, hogy ő megmondta!
Jézusom, ez nagyon gáz.
Az ilyen pszichológushallgatók zöme segghülye :D
Ekletáns példa arra, hogy a poharat lelökő segítő kéz mennyire destruktív is tud lenni.
Frankón elültette már a bogarat a füledbe. Kapcsolat rombolásból a barátnőd jeles.
És te is baromira azeretheted szerencsétlen fiút, hogy inkább a kuruzsló* barátnőd véleményére adsz.
Ellenségre neked nincs szükséged.
* a pszichológia nem áltudomány, sőt nagyon komplex (mert az emberi lény, lélek is az), de éppen EZÉRT egyetlen vacak ülésrendből kb nem lehet levonni semmit.
Hát csak ebből, és egy lakalomból azért nem lehet iylen messzemenő következtetést leszűrni, ez a része valóban hülyeség.
Maga a testbeszéd árulkodó lehet, de sosem értelemzünk önállóan semmit, mindig kontextusban és több jellel együttlehet csak állítani valamit. Én nagyon szeretem egyébként a testbeszédes kutatásokat és olvasmányokat, de a fenti szitu önmagában kevés bármi iylesmi kinyilatkoztatásához.
Kérdés, hogy máskor szokott-e bújni a barátod, keresi-ea közelségedet, vagy mindig ilyenek vagytok?
Diana hercegnő házasságánál is egy híres testbeszédkutató leírta a jeleit, amik a házasság utáni 3-4évbn már utaltak rá, hogy nem szeretik egymsát. (Tényleg nem szerették, DIana is boldogtalan volt mellette és folyamatosan csalta több emberrel is a férjét.)
Nekem is volt olyan pár az ismerősi körünkben, akik ről konkrétan más kérdezte meg egy lakalommal, hogy "jaa, hogy ők együtt vannak? Hát meg nem mondtam volna, kb mint 2 idegen". Azért mondta, mert nem si egymás mellett mentek, egyik elől, másik hátul, és ők sem egymás mellett ültek utána pl, és hasonlóak.
Én szeretem a témát, de sokan félreértelmezik, hiszen valóban csúnyán félre lehet érteni bármit, ha csak egy dolgot fiygelünk, vagy egy alkalomról akarunk következtetéseket levonni.
Azt neked kell(ene) érezned, hogy szeret-e a barátod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!