Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy vèkony fiúnak esèlye sem lehet szèp nőknèl?
Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 23:14
11/20 A kérdező kommentje:
Én 181 cm
2018. máj. 16. 08:50
12/20 anonim válasza:
Ok, vékony vagy, de attól függetlenül hogy nézel ki? Arc? Nem csak a testsúlytól lesz valaki szép.
13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem jó arcom van
2018. máj. 16. 09:16
14/20 anonim válasza:
Ez nagyon kevés,neked minimum 95 kilonak kell lenned,mert igy antiférfiként kezelnek a nõk.
Arc semmi önmagàban egy férfinak férfisúly kell hiszen nem puncid van.
15/20 A kérdező kommentje:
Senki se tökéletes
2018. máj. 16. 09:22
16/20 anonim válasza:
Nem ezért mondtam de a nõk akkor se indulnak be a vékony palikra,undorodnak tõlük.
Most a szexi piacképes nõkrõl beszélek.
Max egy olyan nõ aki kompromisszumot köt ergó egy nyamvadt vagy dagadék aki nem igen vàlogathat max az elfogadja.
De te nem erre vàgysz gondolom.
17/20 anonim válasza:
Gondolom még fiatal vagy, majd lesz ez kicsit több is...és akkor hirtelen, te leszel a figyelem középpontjában. Az élet kiegyenlít ...
18/20 A kérdező kommentje:
22
2018. máj. 16. 10:00
19/20 anonim válasza:
"az nem a külső alapján ítélne meg"
Óóóóóó, dehogynem. Kivéve ha extrém ronda ő maga is.
20/20 anonim válasza:
Esélytelen vagy az összes nőnél.
186/65
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!