Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy a párom nem tudta elengedi az exét még egy év után sem?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretem őt és elvileg ő is engem. Pár napja nézegettem a telefonján a képeket, nem tabu egymás előtt ez. Viszont a messenger képeknél előbukkantak az előttem lévő nő képei. Szinze az összes amit küldött annó a páromnak. Mint kiderült egy évig reménykedett a lány h lesz valami több köztük mint barátság, de barátom nem akart tőle semmi többet végül. (még jó, mert egy hónappal később ismerkedtünk meg egymással.) Én az exemmel közös képeimet kitöröltem, mert szerintem helye nincs már a telefonomon. Akkor nála hogy hogy még ott vannak? Egyébként mindent megbeszélünk, a felesleges vitákat igyekszek kerülni. Ezért nem kérdeztem meg tőle, hogy miért vannak annak a lánynak a képei még mindig a telefonján. 22/L

2018. máj. 14. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy autómatikusan lementi a messenger a képeket? Mikori képek ezek? Ha már régebb óta rajta vannak a telefonján szerintem egyszerűen csak elfelejtette, hogy ott vannak. Azt a mappát én se szoktam nézegetni.

22/L

2018. máj. 14. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát több mint egy évvel ezelőtti. Lehet csak túl gondolom, mivel most hogy írtad, automatikusan leszedi neki. De nem tudom.. Lehet csak én gondolkozok másképp ezzel kapcsolatban.
2018. máj. 14. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!