Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác mindig a szemeimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác mindig a szemeimet dicséri (magától), akkor tetszem neki, vagy csak a szemeim és az arcom nem?

Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Ez elég közhelyes dicséret...
2018. máj. 14. 18:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés...
2018. máj. 14. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
És szerinted innen bárki a fejébe lát?
2018. máj. 14. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ha az arcod nem tetszene neki, akkor semmidet sem dicsérné, a szemeidet sem.

És nem közhelyes, a dicséret/bók módja és kifejezése a fontos.

Például nekem is a volt barátom mindig csodálva nézte a szemeim és teljes átéléssel mondta, hogy mennyire gyönyörűek. :)))

2018. máj. 14. 19:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi!:)
2018. máj. 14. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Szóval, itt a jó válasz csak az, ha azt írják, hogy igen, minden porcikád tetszik neki. Eszem megáll, hogy ennyire gyerekessé vált ez a kategória. :D Akkor minek kérdeztek, ha semmi nem jó?

Továbbra sem fog tudni erre senki pontos választ adni, csak az adott srác. Ez van, ha nem tetszik, akkor is.

2018. máj. 14. 19:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, a jó válasz az, ami NORMÁLIS, nem kioktató és a kérdésre felel.
2018. máj. 14. 20:01
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Mi abban a kioktatás, hogy itt senki nem ismeri a srácot és a kettőtök viszonyát? :D Ez haláli... Mindegy.
2018. máj. 14. 20:07
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Ok, akkor valós válasz jöhet? Ha nem, akkor ne olvass tovább!

A srác leszarja a szemedet, arcodat és minden testrészedet. Az egyetlen dolog ami érdekli, az a lábad közti testrés (sic). Ehhez próbál közel férkőzni, megjegyzem nem túl eredeti módon.

2018. máj. 14. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 nagyon negatív és rosszindulatú vagy. Vagy csak magadból indulsz ki.

Én is meg szoktam dicsérni annak a nőnek a szemeit, aki tetszik és akihez közeledek.

Sőt, férfi létemre nekem is gyakran megszokták dicsérni.

2018. máj. 14. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!