Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Hazudni kell! A nők ezt várják. Az igazságért még soha senkinek nem járt zsákolás. " - Mit gondoltok Puzsér Róbert véleményéről a sikeres csajozás módját illetően (lásd YT videó)?
A szóban forgó YT videó címe:
"Portréinterjú Puzsér Róberttel (ArcKép - 2016)"
Az érdekes rész 05:20-tól 09:10-ig tart.
Mi a véleményetek róla? Szerintetek is igaza van?
Ezt már én is leírtam ide párszor de lepontoztak.
A lényeg hogy őszinteséget várnak de valójában azt kell mondani a nőknek amit hallani akarnak.
"Ja, vannak álomvilágban élõ, a valóságtól elszállt nõk"
Ha tudnád, mennyien vannak, nem beszélnél erről ilyen lekicsinylően :D
Ez csak annyit jelent, hogy ő nem olyan férfi, amilyet a nők akarnak.
Tegyük fel, hogy minden férfi olyan nőt akar, aki mesterszakács. Két lehetőség van. Bevallom, hogy nem tudok főzni, és nem kellek senkinek, vagy azt hazudom, imádok főzni, és kellek egy csomó pasinak, akik aztán csalódnak, mert mindennap bundás kenyeret kapnak.
Akkor jobb hazudni? Azt mondani, amit hallani akar? Vagy az a baj, hogy nem vagyok olyan, amilyet akarnak?
El lehet játszani, hogy romcom főszereplő vagy, de az nem lesz a valóság. A TE valóságod nem kell az adott embernek. Ebben nincs semmi bonyolult.
"Ez csak annyit jelent, hogy ő nem olyan férfi, amilyet a nők akarnak."
Nagyjából egyetértek, egyetlen apró pontosítással:
Ez csak annyit jelent, hogy ő nem olyan férfi, amilyet aZ ÁLTALA KISZEMELT nők akarnak.
Férfiként én is úgy látom, hogy igaza van.
Gondoljunk csak bele mennyire tetszik a nőknek az igazság itt is, ha csak piros kézzel jutalmazzák nonstop... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!