Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mihez kezdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mihez kezdjek ezzel a férfivel?

Figyelt kérdés

Kicsit fura helyzet alakult ki. Neki pár hónapja ért véget egy viszonylag komoly kapcsolata. Röviden annyi, hogy együtt is éltek és idén tervben volt az eljegyzés, de a csaj beleszeretett egy másik férfiba és vissza akarja szerezni. Na már most nálam alapból ez a helyzet kicsit visítva menekülős, mert ő már a 3. ilyen férfi az életemben egy éven belül, aki szakítás után velem akarja vigasztaltatni magát.

Vannak olyan megnyilvánulásai is, amik nem feltétlenül arra utalnak, hogy csak ágybetétnek kellenék. Ha nem hazudik, akkor vonzódik hozzám és tetszik neki az, aki vagyok. Viszont kapcsolatra nem vevő(gondolom azért mert 200 km választ el minket és neki a távkapcsolat nem kapcsolat). Azt is mondta, hogy én vagyok a fény az alagút végén.

Effektíve szívesen segítek neki ezen túl lépni, de nem úgy, hogy szexkapcsolatba bonyolódunk. Nekem is volt nem rég egy mélyrepülésem, és jót tett a környezet változás, de ő meg nem igazán hajlandó erre. Így viszont az exszel napi kontaktban van, ami kicsit sem segít a dolgokon.

Még egyébként ezzel kapcsolatban vár ránk egy nagyobb beszélgetés, de teljesen tanácstalan vagyok. Ha marad ez a felállás, hogy ő továbbra is szenvedni akar, meg az exével foglalkozni ahelyett, hogy a jövőre koncentrálna, akkor esélyes, hogy offolom. Nem szeretnék részt venni más szenvedésében, ha nem hajlandó tenni a változásért.

2018. máj. 13. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Most ezt jól leírtad magadnak és az utolsó mondatokban meg is válaszoltad a nagy kérdést.
2018. máj. 13. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Jó tudom. Igazából arra lennék még kíváncsi, hogy hogyan tudnék rá hatni.
2018. máj. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!