Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lányhoz melyik kocsi illik jobban?
Figyelt kérdés
Audi A3 vagy A4? Mindkettőből 2016 vagy újabbra gondolok. Szerintetek melyik a nőiesebb, illetve általánosságban nektek melyik tetszik a kettő közül jobban?2018. máj. 12. 21:47
1/9 anonim válasza:
A3 csajos és fiatalos is.
A4 afféle flotta kocsi meg kisvezető autó.
Nálam mondjuk A5-A6-nál kezdődik az Audi és csak összkerék.
2/9 anonim válasza:
Ez a Felnőtt párkapcsolatok kategória.
3/9 anonim válasza:
Hát, gondolom, a felnőtt párkapcsolatának akar venni egy CICA-69 rendszámú Audit a kérdező úriember. :D
4/9 anonim válasza:
Autóból nincs olyan, hogy nőies meg férfias...
5/9 anonim válasza:
Ha belevaló nő, akkor 3 ajtós A3, ha üzletasszonyos, akkor hófehér, 4 ajtós A3.
6/9 anonim válasza:
Pont lekakilom azt, hogy kinek milyen autója van.
Ha meg ilyen kérdésben sem tudsz önállóan dönteni akkor szeretném látni annak a jó munkahelynek a vezetőjét aki téged alkalmazott mert megyek én is oda felső vezetőnek.
7/9 anonim válasza:
"Autóból nincs olyan, hogy nőies meg férfias..."
Hát...
Egy helyen szoktam látni egy picike, mindig makulátlanul tiszta, rózsaszín autót (meg nem mondom a márkáját), de biztos, hogy nem férfi a gazdája :)
8/9 anonim válasza:
egy "e-gas" A3-as a legtuttibb..
olcsóbb és 3x környezetbarátabb még a full elektromosnál is..jelenleg csak a hármas széria kapta ezt a motort
9/9 anonim válasza:
#7: az max gyerekes, nem? Ne mondd nekem, hogy egy rózsaszín autó nőies :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!