Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejárunk szexelni akkor van rá esély hogy belém szeret?
Olvasgass néhány ehhez a témához kapcsolódó kérdést. Rengetegen írták ki, hogy beleszerettek a barátba, szexpartnerbe, aki nem viszonozza, csak a testiség kell.
Személy szerint én ellenzem, és el sem tudom képzelni ezt a felállást, de mindenki azt csinál, amit akar. Azt nem mondom, hogy nincsenek kivételek, tehát esély mindenre van, de az esetek többségében nem lesz happy end.
nekem volt ilyenből kapcsolatom.
diszkóban felcsíptem egyéjszakás volt.
aztán egész jó volt vele ezért pár nap múlva megint találkoztunk,akkor én mentem hozzá és nem csak klassz dugás volt,hanem terülj-terülj asztalkám hasonló figyelmességek,úgyhogy szépen lassan úgy odaszoktam,hogy mikor együtt mentünk nyaralni és felhozta a házasságot akkor esett le,hogy mi a fa-sz van itt én egy kapcsolatban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!