Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ágálnak a nők a cuckold kapcsolat ellen ha utána meg csak benne vannak a dolgokban?
Engem kifejezetten izgat, ha a párom megcsal.
Nem hármasozunk, hanem elmehet más pasikkal is kettesben.
7 komolyabb kapcsolatban éltem eddig az elmúlt 15 évben.
Először 1 kivétellel mind furcsálta, majd ellenezte, de aztán idővel mégis az volt, hogy na ha tényleg komolyan gondolom, akkor végülis miért ne?(na jó egy kivétel volt, mert bár ő nem akarja, azért titokban félrelépett, szal elég érdekes volt).
Aztán olyan megszokottá volt meg természetessé, hogy már a végén engem lepett meg.
Jó, nem mindennapi dolog lett azért, évente egy-két pasi volt a jellemző.
Szerintem is ott van a kutya elásva, hogy elég keményen savazva vannak már azok a nők is, akik merik vállalni, hogy szeretik a szexet. Ez pedig már egy jóval durvább felállás. Tehát nem csoda, ha tagadják.
Egyébként meg elég egyértelmű, hogy a legtöbb azért él a lehetőséggel, tehát ezt a "ismerve a női lelket" szlogent én se értem, mert nekem pont ez következik belőle, hogy nem mondanak nemet.
Először biztos felhúzott szemöldökkel vannak, de aztán :D
Egy szóval nem mondtam, hogy a női lélek szent a férfiak meg perverzek. A legtöbb férfi nem is lenne benne ilyenben. A lényeg a következő: a legtöbb ember normális párkapcsolatot akar. (most ez független attól, hogy vannak-e perverziói vagy sem) és normális párkapcsolatot nem lehet létrehozni úgy hogy közben ő arra élvezkedik hogy én mással szexelek. Ilyennek nem szülnék. Érthető ez így?
Ebben egyébként nincs lenézés. Ő maga beszélt komolyabb kapcsolatról, erre reflektáltam. Semmi baj ha az ember néha vad szexet akar vagy egy olyan kapcsolatot ami nem szól másról...de akkor nevezzük nevén a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!