Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan pasi, aki okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki okos, művelt (lehetőleg diplomás vagy egyetemista) és kedves is, hűséges is, de nem érdekli a "romantika"?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy ne akarjon virágot meg kis ajándékokat adni, meg nem becézget, meg ne akarjon velem "összebújni a csillagos ég alatt", meg órákon át úgy ölelgetni, hogy semmi értelmeset nem csinálunk, meg virágszirmok, meg ne mondjon ilyen hülye bókokat, meg na értitek...

Ez nem társkereső hirdetés! Arra lennék kíváncsi, hogy ismertek-e ilyen embert. Mert én ilyen pasival még nem találkoztam...

2010. jún. 14. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok de az ágyban sem vagyok romantikus, megkapnád a magadét!
2010. jún. 14. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
ha kevés a romantika akkor az a baj,ha sok akkor az a baj ,mint a füstszűrős cigis nyuszikás viccben:)
2010. jún. 14. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is nagyjából ilyen vagyok, azzal a különbséggel, hogy szeretem a romantikát, csak mértékkel :)

19/f

2010. jún. 14. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a romantikával úgy vagyok, hogy azzal igyekszek hódítani, nem sablonokkal, hanem őszinte szép szavakkal. Engem ilyen téren kizárhatsz. :)
2010. jún. 14. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Van ilyen férfi.

Pl. én.

2010. jún. 17. 12:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Én kb. ilyen vagyok. Szerintem sokan vagyunk ilyenek, csak a romantikusok iránt jóval nagyobb a kereslet.
2010. jún. 17. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!