Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell ilyen esetben "figyelni" a 3. személyre?
Volt egy hasonló eset ismeretségi körben.
A srác munkatársam volt, a menyasszonyának volt valami barátnője, na őt akarták összehozni a másik munkatársunkkal.
A srác mesélte, hogy a másik pasit a csaj kb le se sz*rta, hanem őt stírölte végig, meg vigyorgott rá. Itt a végkifejlet aztán az lett, hogy kiderült a csajról, hogy biszex, és rámozdult a menyasszonyra, meg célozgatott, hogy jó lenne egy 3-as, meg hasonlók. Aztán le lett pattintva, mert voltak elég hülye dolgai...
Minden esetre ha te így érzed, akkor lehet, nem kéne ezt erőltetni, viszont a legtöbb itt a barátodon múlik. Ha ő hűséges és téged szeret, akkor a csaj, ha belefeszül, se érne el semmit.
Azért itt nem árt azt se figyelembe venni,hogy "ha megnyerte hagy vigye". Ha a párod kapható erre akkor kb. jobb is ha még most kiderül.
Mindenesetre nyitva tartanám a szemem ahogy mondod,mert sose lehet tudni és én például az a tipus vagyok,hogy még csak ne is próbálkozzon a másik. Mert akkor még csak haveri szinten sem akarnám az életembe akinek ilyen megfordul a fejébe.
Voltam hasonló helyzetben,a csaj(akinek párja volt) folyton az akkori párom mellé ült,vihorászott neki,mindig ott volt ahol Ő. Nekem ott volt az eddig és ne tovább pont amikor szexuális tartalommal példálózott. Megjegyzéseket tett, például: hú,ezt így szeretem,meg úgy szeretem. Éppen tea volt a kezemben és finoman megjegyeztem,hogy "lehet,hogy véletlen ki fog birulni a forró teám, amúgy neked nincs párod? Mert én szeretnék az enyém mellé ülni,ha megengednéd."
Pofát vágott és arrébb,ment. De utána egész este hozzánk se szólt. Persze a csávó ismerősök szerint túlreagáltam,a nők szerint pedig igazam volt.
Hozzáteszem,hogy szerintem az exem is hibás volt benne,mert vevő volt a beszélgetésre,úgy értem Ő sem ment odébb,mikor odaült hozzá a csaj.
Úgyhogy Ő is kicsit elszégyellte magát az eset után.
Ma már szemmel ölök,ahoz,hogy szóban jelezzem a dolgot durvább dolognak kéne történnie (azt hiszem). De azóta nem fordult velem ilyen elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!