Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a pasi azt várja elcsábítsák?! Minden jó, de mégsem. Zavarban van? Vagy, fél, hogy elveszít ha benézi?! Vagy én nézem be?
Iiiiigen, van ilyen.
Nem biztos a dolgában, és nem mer kezdeményezni. Pl. nem akar erőszakosnak tűnni, vagy csak fél a koppanástól.
Nekünk is jól esik időnként, ha a nő nyomul ránk, így igen, előfordul.
Van olyan is, aki egyszerűen nem hódító típus és nem szólít le nőket. (pl én sem) Volt pár ilyen, mindig rossz vége lett.
Nem csak a csajozógép típus van ám. Vannak visszafogottabb férfiak is. Én pl mindig társkeresőn ismerkedtem, mert ott adott volt, hogy ha valakivel írunk, azzal minimum kölcsönös az érdeklődés. Véletlenszerű nőknél élőben meg teljes oroszrulett az egész... meg aztán ott max a külseje kerül előtérbe és nehéz eldönteni, hogy érdemes-e egyáltalán megpróbálni megismerni. Kivéve ha előzetes ismeretség is van, de ott is kevés esélye van, hogy randira hívnám... sosem működött nekem így, pedig próbáltam, nem egyszer.
Persze van az a típus, aki simán odamegy és elkezdi neked lökni a dumát és biztos nagyobb sikere van a nőknél, pusztán a próbálkozásai számát tekintve is, de nem mindenki ilyen.
De az is előfordulhat,hogy csupan jó barátnak tekint?!Jól érzi magát a társaságomban.ide oda cikáznak a gondolataim.
Tisztel annyira,hogy vár,az egyertelmű jelekre.
En viszont felek ezeket a jeleket megadni,milyen az mikor egy nő nyomul????!
Es milyen lenne utana?!Ha beneztem.
Lejobb tanács!: Ne félj.
Semmi sem fog történni. Ne csak jeleket adj. Mond meg neki, hogy szeretnéd jobban megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!