Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent, azt, hogy tetszem neki? F
Mikor kinyitottam a határidőnaplómat, benne volt egy hajszál. Egy körülbelül 1 méter hosszú hajszál. A fehér lapon nem lehetett nem észrevenni, hogy valaki belegyűrt egy 1 méteres hajszálat ehhez a héthez.
Először nem is értettem, csak agyaltam, hogy a fenébe kerülhetett ez véletlenül oda. Aztán leesett, hogy a gazdája direkt tette be, az biztos. Véletlenül nem kerülhetett be. Na most a gazdája csak egyvalaki lehet. Egy lány, akinek a csípőjéig ér a haja, de nekem ő egyáltalán nem jön be.
Nem tudom hova tenni ezt a cselekedetét, hogy a hajszálát betette a határidőnaplómba. Tetszem neki, és ilyen furán próbálja erre felhívni a figyelmemet, nem? Nem tudom azt se, hogy most akkor hagyjam figyelmen kívül, vagy valahogy tisztázzam a dolgokat?
🤤🤤🤤
Kicsit túlkombinálod. A haj hullik. Mindenhova odaszáll. Én a múltkor a saját nadrágomban találtam egy hosszú szálat, ami biztos nem az enyém.
Ezért sem látok benne logikát, hogy ezzel próbáljam meg felhívni magamra a figyelmet, hogy a kihullott szálakat ide-oda berakosgatom. Ez tök undorító, hogy ott van a naplóban egy nagy hajszál...
Kizárt, hogy ez jelzés lehessen.
Ugye, ez nem komoly? Te kopasz vagy és eddig kopaszok közt éltél és most látsz először hajat?
A rövid haj is mindenhova odaszáll, de azt nem veszed észre úgy, mint a hosszút.
Egyszer haverom röhögve megjegyezte, hogy a seggében is a hajam van. Szerinted én csempésztem oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!