Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomániás vagyok. Ez gáz?!
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy folyton csak a szexre gondolok, de elég sokszor teszem ezt. Ha nincs barátom, teljesen normális vagyok, viszont ha van valami stabilabb kapcsolat, teljesen megőrülök, egy nap több menetet akarok, egy aktus alatt többször el is megyek, és nagyon nehéz lefárasztani. Van aki emiatt ribinek tart, de én nem csinálom minden pasival, csak azzal, akivel már komolyabb kapcsolatban vagyok.2010. jún. 14. 01:00
11/13 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem a barátaim ribancoztak le, hanem egyik volt barátom, szakítás után... Nyilván neki nem jött be ez a dolog. A barátaimnak semmi köze ehhez.
2010. jún. 14. 15:09
12/13 anonim válasza:
A nimfománia az amikor a nő nem tud kielégülni szex közben!
Ez csak szexmánia.
13/13 simsonracing2012 válasza:
Figyi édes nekem meg az a bajom hogy szűz vagyok és már kielégíthetetlen vagyok és már próbáltam összejönne valakivel de eddig nemsikerült. Ennyi nekem meg ez a bajom de ezt nem azért írtam hogy sajnáltassam magam csak megosztottam veled. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!