Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek olyan férfival, aki sok drogot kipróbált, de egyre sem szokott rá?

Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem?
2018. máj. 5. 16:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8%

#8: Bocs, elfelejtettem, hogy ezen az oldalon nem tényeket kell írni, hanem léleksimogatást és pár beszólást. A válaszod aztán mérföldekkel értelmesebb volt, mint az enyém.

Ja, bocs. Nem.

Kérlek, böngészd át az oldalt és az olyan kérdésekhez, amelyek arról szólnak, hogy a férfi bunkó/drogozik/munkakerülő/lusta/veri a nőjét, írd oda, hogy a kérdezők ne terjesszék a marhaságaikat. Köszi! :D

Ha pedig szerinted nincsenek ösztönök és a szerelem sokaknál nem írja felül a józan logikát, az ehhez foglalkozó kérdéseket keresd és írd oda a "szívnek nem lehet parancsolni" válaszokhoz, hogy ne terjesszék a marhaságukat. Ismét köszi! :D

Aztán olvasd el a #10-es válaszodban leírt előítéleteid, aztán vedd már észre magad.

2018. máj. 5. 16:57
 12/22 anonim ***** válasza:
31%
Nem.Vannak drogok,amik akàr egyszeri hasznàlat utàn is maradandó kàrosodàst okozhatnak.Legnagyobb baj,ha az agyban vagy idegrendszerben keletkezett valamilyen defekt.Ami lehet olyan akàr az időzített bomba.Szóval óva intenék mindenkit hogy valaha ezeket a potenciàlis mérgeket kipróbàlja.Talàn nagyobb szerencséd lenne olyannàl aki maga is próbàlta.
2018. máj. 5. 17:01
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ezzel semmi bajom nem lenne. Anno még az első egyetemi éveim alatt boldogan mentem addiktológia szabadon választható tárgyra, mert érdekelt a dolog. És merőben átértékeltem utána azt a sok elvakult dolgot, amivel addig mások a fejemet igyekeztek tömni. És csak azért nem próbáltam ki soha semmit, mert ami érdekelne, az ugye illegális, én meg beszari vagyok. :) Rászokni meg semmi okom, mert van más függőségem, amit nem cserélnék le semmire sem. :D

Ha már függőség, akkor ugye nem is önmagában a droggal van a gond, hanem magával a függőséggel. Hiába nem drogfüggő valaki, ha helyette kapcsolatfüggő vagy sorozatfüggő vagy szexfüggő, vagy bármi legális drognak a rabja - gondolván itt főként az alkoholra, nikotinra, vagy épp a cukor-/szénhidrátfüggésre, amiben meg aztán rengeteg ember szenved, csak senki nem nevezi függőségnek, mert általánosan elterjedt. :D És ha ezek meghatározzák az életét, akkor sok kapcsolatát és/vagy az egészségét bukhatja miattuk.

Na, de lényeg a lényeg, ha te csak kipróbáltál (jó) néhány illegális szert, de nem szoktál rájuk, illetve más az életedet negatív irányban befolyásoló függőséged sincs, akkor kb. no problem. Igazából nem is feltétlen tartozik ez bárkire is rajtad kívül.

2018. máj. 5. 17:23
 14/22 anonim ***** válasza:

Nyilván nem ezzel kell elkezdeni az ismerkedést, meg ha most normális vagy lehet esélyt adni a dolognak.

Bár tény ha én pl. megtudnám ez barátomról nem írnám fel a jó pontok oldalára. Megint más az, hogy 1x elszívott egy füves cigit társaságban, meg az, hogy pl. 17 évesen élete bizonyos korszakában bizonyos ideig különféle szereket próbált ki (mert bulizni akart vagy menekülni a problémái elől) Nyilván felvetne bennem kérdéseket, hogy vajon visszaeshet e ebbe a dologba...főleg ha kemény drogokról van szó. Heroint lőni azért már nem tartozik be a "kamasz kori megbocsájtható hülyeségek" kategóriába...:D

2018. máj. 5. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:
25%

Olyan nő is van aki sok pasit kipróbált meg sokmindent ami nyomdafestéket sem bír... -de azétt nem szokott rá az ilyen életre és nem k-va...

Szűzies meg sportol stb.. :XDD

2018. máj. 5. 18:15
 16/22 A kérdező kommentje:

"Ja, mondja ezt egy sok drogot kipróbáló egyén, akinek nem volt annyi akaratereje se, hogy ellenálljon neki. Aztán most meg csodálkozik, hogy múltja miatt nem akarja őt senki. " Nem kellett akaraterő, mert én nem akartam "ellenállni", hanem kifejezetten kíváncsi voltam. Viszont egyiket sem használtam egynél többször, mert nem érdekelt tovább.

Olyat sem írtam, hogy nem kellek senkinek, nincs ilyesmiről szó.

Nem lőttem semmit, nem ilyen drogokra gondoltam. :D

Nem hinném, hogy kevesebbet érnék bármelyikőtöknél is, nem gondoltam, hogy az lesz a kérdés eredménye, hogy gúnyolódni próbáljanak rajtam egyesek, vagy piszkáljanak. Szégyellni nem fogom magam soha.

2018. máj. 5. 18:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Én inkább azokat kerültem mindig is,akik nem ittak alkoholt,meg nem drogoztak,és büszke voltak magukra milyen pedáns életet élnek.Na nekem ez nem nyerő.Legyen értelmes,de mellette lehet nyugodtan vagány is.
2018. máj. 5. 18:30
 18/22 anonim ***** válasza:
57%

Férfi vagyok és szerintem ezzel a 65%-os nővel több probléma van (fejben biztosan), mint veled kérdező.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, az előéleted nincsen ráírva a homlokodra. A nők akikkel ismerkedsz/ismerkedni fogsz a mostani énedet fogják megismerni. A leírtak alapján ez nem egy olyan dolognak tűnik, ami miatt 180°-ot fordulna a kapcsolatod bárkivel is, elvégre fiatal voltál és nem függtél rá a drogokra. Ennél sokkal rosszabb előélettel rendelkező embereknek is van boldog kapcsolata. Ha nincs emiatt szégyenérzeted, akkor minden rendben van, de azért ne ezzel a témával kezdjed az ismerkedést. :D

2018. máj. 5. 18:35
 19/22 A kérdező kommentje:
Én már alkoholt sem ittam 6 éve, szóval én teljes mértékben értékelnék egy olyan embert, aki szintén nem akar semmi tudatmódosítót fogyasztani. :D Teljesen elveszítettem az érdeklődésem az ilyenek iránt. És nem, nem "megjavultam", mert soha nem voltam ilyen értelemben "rossz". Egyszerűen akkor érdekelt annyi idősen, most már nem.
2018. máj. 5. 18:35
 20/22 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ezzel kezdem az ismerkedést, sőt, magamtól nem is mondom el csak úgy, nem hiszem, hogy ez egy olyan dolog, amiről "coming out"-olni kellene. De ha valamikor előjön a téma valakivel, akkor nem szeretnék hazudni.
2018. máj. 5. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!