Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Járnátok egy mosogató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok egy mosogató sráccal?

Figyelt kérdés

27 éves, éppen rendbehozná az életét, alkoholproblémái voltak sokáig.

EGy étteremben mosogat, takarít, kisegít a konyhán.

Kezdenétek egy ilyen pasival?

2018. máj. 5. 15:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
36%

Jó, akkor eljátszunk a gondolattal. Tegyük fel, hogy valamiért belédszeretek. Összeköltözünk, mondjuk nálam, mert neked ugye semmid sincs.

A rezsi fele 30, az albérlet fele 50, és a kaja, amit megeszel. Ugye, ezt nem gond kifizetni?

Minden szép és rózsaszín. Jöhet a házasság: egy szolid 50 fős, 800 ezres esküvő nekem elég. Mondjuk ha havi 40-40 ezret elveszünk, egy éven belül összejön.

Gyereket is szeretnék. Ugye, nem lesz probléma, hogy a maximum gyed nettó 190? Vagyis a részemről kiesik 100 ezer forint. De már három emberre lesz rezsi, kaja, és ott a pelenka. Ugye, élő tudod teremteni? Mégis csak a te családodról van szó.

Szóval: mennyit is keresel?

2018. máj. 5. 16:53
 22/34 A kérdező kommentje:

21: Ez komoly, most turkálsz a zsebemben, ennyi a lényeg hogy mennyi pénzem van?

Amúgy minek 800 ezrse esküvő? Létszükséglet?

Amúgy ha albérletben laksz te is, miről beszélsz hogy nekem nincs semmim? Ezek szerint neked sincs semmid.

Egyébként meg annyit keresek hogy magamat eltartsam.

A barátnőmet ne nekem kelljen már, hiszen felnőttek vagyunk.

A gyerek más tészta, akkor bevállalnék másodállást is, ha kell, stb.

De ilyen mentalitással keress magadnak egy informatikust, ő majd ki tud mindent mindig fizetni és nem lesz semmi probléma, mármint anyagi biztos nem.

2018. máj. 5. 16:59
 23/34 anonim ***** válasza:
56%

#22: Pontosan erről van szó.

Kerestem magamnak olyan párt, aki mellett nem kell nyomorogni.

A szerelem szép dolog, de nem adnak érte kenyeret és nem lesz belőle fűtés télen. Felnőtt ember pedig gondol arra, hogy meg is kell élnie valamiből. Főleg, ha szeretne gyereket is, akiért évtizedekig felelős.

Az alap probléma ez: neked sikerült megrekedni kamaszkorban. Nem csak azért, mert diákmunkákat sikerül elcsípni. A szerelem neked annyi, hogy este átmegy a csaj, jól megdugod, aztán húzzon haza. Persze, hogy lényegtelen az anyagi helyzete, ha te nem tervezel vele semmi komolyat.

Viszont a te korodban már ideje lenne színtet lépni.

Anyagi elvárásod ugyanúgy van neked is felé: tartsa el saját magát. Tehát egy minimálbéres, otthon lakó leányka szóba se jöhet, aki nem tud kifizetni egy fél albérletet.

2018. máj. 5. 20:53
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

A skizofrén tulajdonságodat lehagytad, mivel múltkor még valami diplomás informatikus voltál.

Egyébként a kérdésedre a válasz: nem.

2018. máj. 5. 21:34
 25/34 anonim ***** válasza:
Nem, mert azzal szórakozol, hogy egy anonim oldalra különböző alteregókkal kérdéseket írogatsz ki. Egyszerűen baj van a toronyban. Ha viccelsz, akkor is.
2018. máj. 5. 22:38
 26/34 A kérdező kommentje:

"Anyagi elvárásod ugyanúgy van neked is felé: tartsa el saját magát. Tehát egy minimálbéres, otthon lakó leányka szóba se jöhet, aki nem tud kifizetni egy fél albérletet."

Te szóba se állsz egy melós férfival, de azon felháborodsz ha én elvárom hogy a nő el tudja magát tartani.

Nem érzed hogy mennyire nevetséges vagy?

2018. máj. 6. 00:28
 27/34 anonim ***** válasza:

Pedig jogos, ha neked lehetnek elvárásaid egy nő anyagi helyzetével kapcsolatban a nőnek miért ne lehetne?

Én nem járnék mosogatófiúval, se gyári munkással, árufeltöltővel stb. Egyfelől szinte semmi előrelépési lehetőségük nincs és nem is próbálnak tenni ellene, elvannak a minimálbéres melójukkal. Másfelől tudom itt mindig felhozzák hogy a gyári munkás is lehet nagyon okos, művelt, de amit tapasztaltam az alapján az ilyen munkákat végző emberek jellemzően buták. Még diákként megfordultam több gyárban és boltban is, elég rossz tapasztalataim voltak. Nekem fontos hogy a párom intelligens legyen, egy mosogatófiú meg jellemzően nem az.

Probléma a pénz is, engem zavarna ha túl nagy a különbség fizu tekintetében a párommal de az még rosszabb ha valaki beéri ilyen igazából aljamunkával. Persze valakinek meg kell csinálnia ezeket is, de nem szeretnék olyannal együtt lenni akitől ennyi telik csak. Az alkoholizmus meg külön problémás, túl könnyű visszaesni.

Lehet lepontozni, de én nem járnék ilyen sráccal.

2018. máj. 6. 00:50
 28/34 A kérdező kommentje:

Aha. Tehát ha én mosogatok akkor egy buta tök vagyok, mert csak, meg mert találkoztál pár ilyennel süldőbb korodban.

Milyen frankó előítéleteid vannak!

POnt ugyanolyan emberek dolgoznak ilyen helyeken mint mások más helyeken.

Egyébként te milyen munkát végzel kishölgy hogy ekkora arcod van?

2018. máj. 6. 01:01
 29/34 anonim ***** válasza:

Kontroller vagyok és igen ilyen előítéleteim vannak, nem alaptalanul. Nem hiszem hogy kishölgy lennék, mikor idősebb vagyok nálad. A nők ledegradálása se kimondottan vonzó.

Nem ugyanolyan emberek dolgoznak mindenhol, lényegesen másabb típusú emberekkel találkozol egy gyár termelési részlegén mint mondjuk ugyanazon a helyen a fejlesztési osztályon. Megválaszoltam a kérdésedet, nem értem miért kell felháborodni azért mert nem azt írtam amit te olvasni szerettél volna. Máskor mindig az itt a baj hogy a nők álszentek, erre az igazság se tetszik.

2018. máj. 6. 01:30
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódnod, a kérdező csupán egy kitalált személyiség, ez csak ilyen provokáció. Arra veri, hogy még éjjel fél 2-kor is be tud húzni a csőbe gyanútlan válaszolókat a marhaságaival.

2018. máj. 6. 01:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!