Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen a csaj ideálotok?
ez nagyon, nagyon változó. De Barney Stinson szavaival élve:
"Azt hiszitek hogy a férfi elme olyan szegényes, hogy csak egyetlen női ideálja van?... Mellesleg, nagymellű ázsiaiak.;)"
Igen, asszem nekem is ők jönnek be. Ja és persze, az ázsiai nők nem hordozzák a vörhenyes gént.
vörös haj barna szem , vagy barna haj kék szem , vagy szőke kék szem , hmm bőrszín? fehér
sovány legyen de ne anorexiás , mint egy átlag nő
140-180 cm
vékony max kicit de nagyon kicsit duci okos jófej nézzen ki valahogy de ne pláza ribi legyen az undorito olyan "hülye" legyen mint én:D
14f
szemszín: mélykék
hajszín: barna vagy szőke
bőrszín: puha, szép, lebarnult
magasság: hát, mivel 180 centis medve vagyok, 168/170 centi az alja, 179 a teteje :)
alkat: hááááát... vékony, de szép, nőies alakú, nem 25 kilós deszka. ja, és ha van rajta mit nézni/fogni, az sem hátrány!
BELSŐ: plázap*icsa stílustól a falra mászok, úgyhogy valami nyugodt, kedves, VIDÁM, és hülyülős stílus az igazi :)
Szia! Az én ideálom, barna vagy esteleg fekete haj a szemszín nem prioritás de a kéket faorizálom h választani kell. Bőr hát mit írjak ide, mindegy.
Testalkat. min 175 cm egészen 200ig bármi. É most jön a perverzió része a dolognak. Imádom az igazán anorexiás lányokatí!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!