Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is idegesít ha a párotok úgy szólít hogy Lilikém, Vivikém tehát birtokos jelzőt használ a nevetekhez mintha a gazdátok lenne csak szerintem irritáló ez vagy csak én csinálok belőle problémát?
"csak szerintem irritáló ez vagy csak én csinálok belőle problémát?"
Tehát vagy csak szerinted vagy csak szerinted?
Az zavarna ha másnál is ezt használná.
Viszont saját magamnál nem.
Inkább csak azért zavarna mert hülyén hangzik a nevem.
A probléma "benned van", mert a párod valószínūleg nem olyan célzattal használja ezt, hogy érzékeltesse a tulajdonjogát, pusztán nem tudatos "szava járása".
Az irritációt és ellenérzést te választod, teszed hozzá és generálod.Ez a probléma akkor fog alapjaiban oldódni ha megérted az ellenérzésed mögött húzódó feltételes reflexet, az indulati reakciód kiváltó okát.
nem zavarna, mert amúgy teljesen szabad életet élhetek mellette. szóval nem lenne komoly.
ha idegenekkel is csinálná, az zavarna.
Anyukám...
te most az anyukám lettél?
És ha összeházasodtok, akkor mutasson be úgy, hogy "feleség", mert nem vagy a tulajdona, hogy azt mondhassa, hogy ő itt a feleségem.
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!