Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy megértse a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy megértse a barátom h én nem fogok vele a munkahelyen szexelni? 25N

Figyelt kérdés
Mondtam már neki de hiába. Állandóan rám mászik.
2018. máj. 2. 19:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Én megpróbálnék vele még egyszer beszélni, elmondanám neki, hogy nem szeretném és elmagyaráznám neki, hogy miért nem. Ha ezt nem fogja fel és továbbra is rám mászik stb., akkor pedig kidobnám a francba, mert egy értetlen, erőszakos bunkó.
2018. máj. 2. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
97%
Aham. Az ilyen kérdéseknél mutatják ki a foguk fehérjét az állandóan itt síró "rendessrácok"...akik valójában méretes bunkók, csak sunyiban.
2018. máj. 2. 23:17
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
#13: Keverjük a szezont a fazonnal? Hol volt szó itt rendes srácokról?
2018. máj. 3. 03:17
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
Munkahelyre dolgozni járunk. És pont. Aki szerint ott is szexelni kéne, az nem tudom, hol dolgozik, vagy látott-e már munkahelyet életében.
2018. máj. 3. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
13%

#14: Az ágyba pedig aludni járunk. Pont.

Láttam már munkahelyet, ahogy a barátnőm is. És istenit szexeltünk benne. Furcsa, hogy a magukat komolynak és csodának érző válaszolók habzó szájjal nyomják a lepontozásokat és egymás felpontozását. Bizonyára boldog és teljes szexuális életük van... :D

2018. máj. 3. 14:17
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

#18: Hát persze. A munkahelyes kérdésnél kiakadsz azon, hogyha valaki a munkahelyén szexel, de te már aztán olyan helyeken szexeltél, hogy csuhajja! :D

A dél-dunántól egyik vezető gépgyártó cége, ami német tulajdonú, elég színvonalasnak számít?

2018. máj. 3. 15:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Értem, szóval aki nem hajlandó a munkahelyén szexelni, az egy prűd, frigid pcsa... Oke... Mert csak ez a két véglet létezik. Gratulálok.
2018. máj. 3. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

#20: Ezt ki és hol írta? Senki és sehol. Az a durva, hogy nyomkodjátok a kezecskéket, mások szájába adtok olyanokat, amiket nem is mondanak, aztán majmoztok és komolyan elhiszitek, hogy tök királyul megmondtátok a tutit és milyen ügyesek vagytok.

Egy egyszerű kérdés is le lett pontozva, amire azóta sem érkezett normális válasz. A rendes srácokat random szidó szöveg meg felpontozva.

Nem, a kérdést átfutó válaszolók többsége nem feltétlenül prűd, egyszerűen buta.

2018. máj. 3. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!