Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak mennyire fontos hogy egy fiú "vagány legyen"?
Úgy értem pl: iszik bulikon
Nemrégen volt a banket és ott hát... ittak (egyedül ketten nem haverom meg én). Azokkal állt szóba akik ittak vagy cigiztek, és ő is ivott.
Köszi
Kinek a pap, kinek a paplan...
Vannak akiknek az jön be ki mennyit tud inni, mekkora a bicepsze, milyen kocsija van. Részemről aki erre izgul, az jobb is ha nem akar kontaktba lépni velem.
Gyanítom 18 alatti vagy (ezzel nem megbántani akarlak), ez a korosztály ebben látja a vagányságot; mert egyszerű, gyors és kellően eredményes hatásfokkal bír - de ne tévesszen meg a látszat, kalandos lányok becserkészésére jó, de igazi párkapcsolathoz aligha.
Sok szerencsét!
Teljes mértékben egyetértek 20:43-mal.
De azt hittem, hogy ez a cigizős-vagányság már kb 5-6 éve lecsengett... Azt hittem, hogy most már a biofitnesz életmód a menő. :D
Mindenki kinövi a hülyeségeit. Aki nem, azt meg elviszi a sintér.
hát nálam se ott kezdődik a vagányság hogy milyen részegre issza magát a bulin ,sőt kisebbet nő a szemembe
a csajok is ezt csinálják
és utálom az alkoholt :P
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!