Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin lefeküdtem a sráccal, ilyen helyzetből lehet e komoly kapcsolat?
Azóta is többször előfordult, megkedveltem, de nem tudom, hogy ő ezek után komolyan tudna e venni. Úgy értem, hogy van ez a sztereotípia, hogy nem volt meg az az időszak, hogy várattam, vagy kellettem magam, illetve a szexualitás megelőzte a mélyebb ismerkedést stb.
Elmesélnétek, hogy ilyen szituációval milyen tapasztalaitok voltak, mennyire jött össze komolyabb dolog?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)))
21/L
Itt a hangsúly mindig azon van, hogy ki mit akar a másiktól. Szóval ha ti mindketten komolyan gondoljátok és az első randi szexbe torkollik, szerintem nincs semmi gond...az a gond, ha csak a szexre megy valamelyik, mert utána nyilván csak dugni akar, kapcsolatot nem.
A kérdés másik része: komolyan tud- e venni? Hát szerintem látod, érzed. Ha szex után hanyagol, akkor ennyi volt... végül végy példá: volt régen egy csaj, ismertem korábbról, aztán egy bulin kicsit beivott és szinte megerőszakolt, porig alázta már magát, hogy dugni akar velem...nagy nehezen " megmenekültem", de ez azva tipikus sztori, hogy simán megdughattam volna, persze a véleményem is meglett volna róla és utána eldobom, mint a használt zsepit... sajnos sokan meg is teszik és másik oldalról meg meg sokan önként " ajánlkoznak" áldozati báránynak, mert belegondolnak olyat, ami nincs is.
2 hétig chateltünk tinderen meg facebookon, nagyon bejöttünk egymásnak, aztán meg is volt az első randi komoly tapizással és csókkal a végén. Aztán sajnos legközelebb megint 2 hetet kellett várnunk, de őrületes szex volt és összejöttünk, boldogok vagyunk nagyon.
De ismerek olyant is, aki elsőre lefeküdt a partnerével miután a randi előtti napon találkozott és beszélt vele először és már 3 éve együtt vannak.
Volt olyan, akivel vártam a "szabály" szerint aztán megtörtént és lelépett egyből.
Nem ezen múlik tényleg. Ha két ember passzol akkor egy jó szex csak rá tesz még egy lapáttal, hogy érdemes járni egymással. Rizikó mindig benne van, ha egy hónapot vársz akkor is, legfeljebb az esélyét csökkenti, hogy ki leszel-e használva, mivel jobban megismered a partnert. 22L
Bocsi :( de ezt én meg sem próbálnám hogy megfektesem a lányt az első randin, ez nagyon durva.
Nem is tudnék 100% nyújtani mert nem ismerem ot eléggé...:)
Milyen lehet a pasi és te is ....bocsi.
Első randin ??
Nem is ismered öt és ha beteg erre alapoz.
Vigyázz magadra ha ilyen könyüvérü nő vagy. Bocsánat.
Ismerek egy lányt szűz volt , lefeküdt egy fekete sracal , mit mondjak ő volt neki az első és egyben az utolsó IS. Olyan betegséget, fertőzést kapot el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!