Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy csinos de elég smirglis nőt jó feleséggé tenni?
A dominancia átka, az, hogy a szobából ki akar terjedni a magánélet és a társasági élet minden területére.
Sheperd Shmith egyik könyvében leír egy esetet amikor a hölgy a férjének elkezd beszélni.
Bomba nő és jóvágású férfi aki anyagilag is a helyén van és mindene mindig a helyén tehát kifogástalan a megjelenése a modora és kellemes a humora is.
Nő:
-Hétfőn pedig drágám szépen elmész a postára és a csekkeket befizeted, itthon megfőzöl és aztán mehetsz majd egy órát motorozni amíg meg nem jövök.
A férfi csak lehajtotta a fejét és hallgatott egy darabig.
A jelenet kínossága odáig terjedt, hogy a társaságban mindenki hirtelen elhallgatott és csak bámulták a jelenetet.
Végül a hölgy még rátett egy lapáttal:
-Értetted nyuszikám?
Nyuszika csak hallgatott és bólintott egyet.
Azután azt gondolván a kis domina, hogy ő most sztár lett a férfiak körében még rászólt mindenki másra is:
-Na mi ez a csend?
Valamiért nem boldog, nem lettek gyerekeik és nem mennek egyről a kettőre és egyre kevesebb a barátjuk.
Persze a hölgy megesküdne rá hogy mindent megad a férjének és, hogy egyenlőek meg megbecsüli a férjét és valahogy mégis őt bántja még a saját lelki ismerete is.
22, idézgethetek még tőle...
Amíg egy önmagát okosnak tartó feleség becsicskítja a férjét addig egy tényleg okos megszerzi azt mert férfinak kezeli.
80%, ha te férfi vagy, téged klónozni kéne, hogy sok ilyen pasi legyen...így kell megoldani szépen, férfiasan. (és ez nem egyenlő azzal, hogy agresszív bunkó)
Kérdező: aki erre lehajtja a fejét az nem férfi. Ha neki ez a nő kell, akkor nyilván valóan szub, ebben az esetben pedig ne panaszkodjon.
Mellé beszélésből ötös de valami más témát mondasz mint ami a kérdésben szerepel.
A hölgy férje nem sub.
Nem jó feleséggé kell tenni, hanem jól kell feleséget választani. A legtöbb embert nem kell és nem is illik megváltoztatni. Vannak sub jellegű férfiak, na nekik való ilyen feleség. Gyanítom, a kérdésben szereplő férfinak kb. az volt az egyetlen szempont, hogy legyen a nő szép, feszes testű, jó cicijű, vékony, aztán később eszmél rá, hogy jaj, ez basáskodó. Ha ez neki nem jó, talán a kapcsolat elején is használhatná az agyát, ne csak a farka vezesse.
Ha ez amúgy a kapcsolatban gond, akkor meg nyissa ki a száját, mondja el, és ha a nő nem akar változtatni, szakítson.
Én már ott elakadtam, hogy "smirglis". Mi a rák az a smirglis?
Aztán láttam, hogy a kérdező elmebeteg és/vagy keményen drogozik, és megnyugodtam. Nem baj, hogy nem értem, mit akar, ezen nincs mit érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!