Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kezelni azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kezelni azt, ha sokszor összefutok azzal a férfivel, akit kedvelek, de jelenleg mással van?

Figyelt kérdés
Nem volt alkalmunk beszélni, ezért arra se volt alkalmunk, hogy bármi legyen közöttünk. A szívem mélyén úgy érzem, hogy lehet, hogy még mindig tetszem neki, de mással van, mivel elérhetetlen voltam. Hogy kezeljem, ha látom őket, hogy ne törjek mindig össze?
2018. ápr. 28. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
4%

Először is döntsd el, hogy ő kell-e neked!

Ha igen, akkor harcolj érte. Nem fontos, hogy mással van, ha még te tetszel neki!

2018. ápr. 28. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy tetszek-e még neki.
2018. ápr. 28. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Derítsd ki. Mondd el neki, hogy te nagyon vonzónak találod őt, és nagyon sajnálod, hogy ezt nem mondtad neki hamarabb.

A nullázóknak meg annyit, hogy ha a férfi VALÓBAN a jelenlegi párját szereti, akkor úgyis vele marad! Ha NEM akkor, meg úgyis szétmennének előbb-utóbb. Már nem hiszek az illedelmességben.

2018. ápr. 28. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
Az egyes tipikus önző hozzáállás. Szerintem meg ne akard más szerelmét szétbarmolni. Én biztos elhajtanálak. Szépen keress mást, őt meg felejtsd el.
2018. ápr. 28. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem önzőség felvállani az érzésinket és azt kimutatni a másik felé.

Nem azt mondtam, hogy másszon rá és tegye szét a lábát előtte! Mindent lehet kulturáltan kezelni.

2018. ápr. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!