Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmentem bulizni a barátnőimme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmentem bulizni a barátnőimmel és drogot raktak az italomba aztán lefeküdtem egy pasival. Most a barátom haragszik rám és azt mondta h hagyjam de én arról nem tehetek h lefeküdtem azzal a pasival. Mit csinaljak h ne haragudjon? 24n

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 10:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
28%
Rendőrség és szakítás.
2018. ápr. 29. 20:07
 22/22 anonim ***** válasza:
55%
Barátnődet is vagy csak Téged? Nem mindegy szerintem. Ha igen tett szintén feljelentést? Ha nem akkor miért nem? Honnan tudod, hogy bedrogoztak? Megmondták később vagy miből jöttél rá. Mert láttam én már lányokat akiket nem kellett bedrogozni, pár pohár után mindenre képesek mert akkor jól érzik magukat, persze másnap már jön a leitattak duma. Ez nem biztos, hogy a Te eseted de ilyet már láttam nem egyszer.
2018. ápr. 30. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!