Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő mennyi ideig szingli?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy nincs párkapcsolata, hanem hogy nem szúrja egy alfa sem, és nem kavar senkivel.2018. ápr. 28. 10:00
2/9 anonim válasza:
Én 16 éves koromtól 21-ig így voltam. Átlagos nő vagyok. Sok más lányismerősöm így van, mint én.
4/9 anonim válasza:
a szingli döntött a mellett, hogy pár nélkül éli az életét.
aki éppen pártalan, nem szingli, hanem egyedül élő :) s addig, ameddig akar :)
40/F
5/9 anonim válasza:
Egyénenként változó. Nincs átlagos nő. Én saját akaratomból vagyok szingli, mert megvárom, míg olyan férfival találkozom akiért érdemes a nyugalmamat megbolygatni. Ez eltarthat egy ideig.
8/9 anonim válasza:
Én pl. lassan 21 éve vagyok szingli.
20/L
9/9 anonim válasza:
Egy átlagos pasi meddig marad szingli? Ameddig nem talál olyat, aki megfelelő. Gondolom a nőknél ugyanígy működik, csak nekik meg rostálni kell, ami szintén nem lehet egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!