Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha heti egyszer talizunk mennyi az az idő amit kivár a ffi szexhez, amikor már reménykedhetek komolyan gondolja?
21/L 34/F
Két hete jöttünk össze.
Most azt szeretnéd, hogy még ne, vagy hogy már igen? Elég zavaros, ahogy fogalmazol.
A férfi kora is számít, tapasztaltsága is, de nincs recept, mindenkinél más. Én ilyen felállásban max 4-6 hetet várnék, és akkor már megpróbálnám, de én nem ő vagyok.
Kinek mi a komoly...
Nekem 33 évesen az, amikor közös jövőt tervezünk: összeköltözés, házasság, gyerekek. Nekem ez akkor lenne komoly, amikor először elkezdünk arról beszélgetni, hogy ki tud könnyebben mozdulni, hol lenne jó közös életet kezdeni. Ez nem két hét. Lehet, hogy nem is két év, heti egy találkozóval. Addig két egészséges nem fogja bírni szex nélkül.
Nagyon fiatal és naiv vagy még, azért hiszed azt, hogy a szexnek a komoly szándékhoz van valami köze, és nem akkor fekszel le vele, mikor te is kívánod és szeretnéd.
Ez szép és jó, de a kérdésed úgy hangzott, mintha arra várnál választ, hogy mennyit kell mások szerint várnod, hogy komolyan vegyen az a férfi.
Szerintem ha te azt akarod, hogy komolyan vegyen egy férfi, vedd komolyan az ismerkedést!
onnantól kezdve, pedig ha figyelsz rá és a saját érzéseidre, pontosan fogod tudni, hogy mikor jött el a pillanat.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!