Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ebben a kategóriában szinte bármilyen kapcsolati problémát ír le egy kérdező, szakításra biztatja a legtöbb válaszadó?
Ez a tendencia rendkívül törvényszerű, ahogy olvasom itt a kérdéseket, de nem életszerű.
Sőt, szinte biztos vagyok benne, hogyha maguk a válaszolók lennének abban az adott helyzetben és szituációban maguk sem így cselekednének.
Nem bármilyennél, hanem ált. a nagyon durva problémáknál látom ezt. Persze, lehet toldozgatni-dolgozgatni egy eleve halálra ítélt párkapcsolatot. Tudni kell, mikor érdemes vmit elengedni.
Ált. az ilyeneknél szoktam ezt látni:
- nagyon durván a szülei által befolyásolt ember a másik fél, aki már 1000x bebizonyította, hogy nem képes önálló döntésekre és mindent előbb anyu-apuval beszél meg... ami nem baj, ha ez a kérdezőt nem zavarja, de általában igen,. és azt hiszi, van vmi varázstrükk arra, hogy anyu hirtelen leolvadjon
- többször megcsalt, átvert, hazudott, szexchatelt
- folyton megaláz nyilvánosan
- drog/alkoholfüggő lett és nem hajlandó belátni, sem segítséget elfogadni
- veri, terrorizálja a gyereket, az új nő/férfi szemétkedik a gyerekkel ok nélkül
- alapvető dolgokban nem egyeznek: házasság, gyerekvállalás, durván szélsőséges politikai/vallási nézetek amik meg is jelennek viták terén, alapvetően nagyon eltérő szexuális igények
Mondjuk az olyanoknál én sem értem, hogy:
"a pasim egyszer hazavitte a kolléganőjét autóval"
"a nőmnek volt egy fiú barátja előttem, és nem hajlandó megszakítani vele a kapcsolatot"
"lájkolta egy ismerőse képét"
"nem hív fel napi többször, hogy elmondja, szeret"
"buliban volt, és nem válaszolt az sms-emre azonnal"
"nem akarja elvégezni az összes házimunkát a nőm... jó, mindketten dolgozunk, de akkor is..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!