Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezek a képek közül melyiket preferáljátok a legjobban?
2018. ápr. 24. 20:20
11/24 anonim válasza:
Nekem a 14%-35%-ig bármelyik okés.
12/24 anonim válasza:
Párom a 2. sor elsője, remélem segítettem.
14/24 anonim válasza:
1:már sok
2:ilyen arccal nyami :p
3:Ilyen arccal ugyanez
4:ha arcra bejön,untig jöhetne
5:jöhet,ha arcra bejön
6:még helyes arccal belefér
7:ehhez a puhos alkathoz már nagyon elsöprő arc kell
8:ehhez végképp
15/24 anonim válasza:
Ha az arc bejön, az első 3-at leszámítva teljesen mindegy. Az első kettőtől a hideg ráz, fúj. :S
16/24 anonim válasza:
off: A második képen lévőnek (7-9%) azok a csíkok a bordái az oldalán? Mert akkor elég soványka.
Tetszik most valaki, izmos, rendszeresen sportol, de igazából nem tudom belőni, melyik kategória. Nem egy kétajtós szekrény, de jó formában van.
19/24 anonim válasza:
Nekem a 17-20% tetszik a legjobban, de erre lehet, hogy a szőrös mellkas is rájátszik. :D
Amúgy 14%-tól 29%-ig is bármelyik okés.
20/24 anonim válasza:
Én a második vagyok, csak izom nélkül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!