Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Màssal is bànik igy a pàrja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Màssal is bànik igy a pàrja?

Figyelt kérdés
Kozel tiz eve vagyunk egyutt.minden okes is volt kb egy fel evig.Gyesen voltam itthon,de a gyerkőc betöltötte a hàrmat.Sajnos a volt munka helyemre nemtudtam vissza menni igy mast vàllaltam.Elég kemény fizikai munka volt,több száz kilot mozgattam meg egy nap kb 30 -40 fokban egy kontenerben.Nem birtam tovabb 2 honapnal es felmndtam.Azota a ferjem allandon piszkal.mert en nem dolgozok,nincs keresetem,en ne akarjak pl furdoruhat meg akarmit mert nemdolgozok.Sose volt ilyen.En mondtam neki hogy ne haragudjon de en meg ugy erzem hogy korai a 8 oras munka.Ellatom a haztartast,viszem hozom a gyerekeket es van hogy meg ezt is soknak erzem.Na kimondtam.Ha gaz ha nem.Erre ő meg hogy milyen nő vagyok amikor màs anyàk is dolgoznak.Miért ilyen?Miért nem ért meg?Esetleg kedves női tàrsaim mit tudnék ilyenkor vissza szólni neki hogy észbe kapjon?Mit tegyek?

2018. ápr. 23. 14:57
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

De, munkakerülő vagy,mert eddig vakartad, más munka MELLETT csinálja a ht-t, meg a gyerek ide-oda hurcibálását.

Svájcban élek, 3-4 hónap és menni kell dolgozni. Meg minden értelmes országban, csak otthon lébecolhatsz 3 évig :D DE te még ezután is tennéd a nagy semmit, én is ki lennék akadva a férjed helyében.

2018. ápr. 24. 19:38
 32/32 anonim ***** válasza:
52%

#31 Azt mért nem teszed hozzá, hogy Svájcban és külföldön a legtöbb nő szülés után nem megy vissza dolgozni, mert a férfi egyedül is keres annyit, hogy bőven eltartsa a családot? Aki vissza megy, az se azért megy, hogy a család ne haljon éhen, hanem kedvtelésből és olyan baromi jól keresnek, hogy mellette megfizet egy bejárónőt, babyszittert és heti hétszer étteremben eszik.

Ne legyél már ennyire korlátolt, hogy a svájci családokat hasonlítod össze egy magyar családdal.

2018. ápr. 25. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!