Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szeretitek, ha egy nő a külsőtöket dícséri?

Figyelt kérdés
Egy srác azt gondolja, hogy rondának tartom. Gondoltam elmondom neki, vagy megírom, hogy szerintem jól néz ki. Esetleg kifejtem, mi tetszik rajta. Örülne szerintetek?

2018. ápr. 18. 00:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem, mert az hazugság lenne. Azt meg nem tudom, hogy örülne-e. Mivel nem ő vagyok, a fejével sem tudok gondolkodni. De szerintem nagy valószínűséggel jól esne neki, egy próbát mindenképp megér.
2018. ápr. 18. 08:32
 12/13 A kérdező kommentje:
És ha idősebb férfi? 40-es 50-es?
2018. ápr. 19. 00:01
 13/13 anonim válasza:
Én még abba az iskolába jártam ahol azt tanították hogy a nő legyen szép a férfi meg az ördögnél egy fokkal nézzen ki jobban... Viccet félre téve minden ember önbizalmának jót tesz ha valaki megjegyzi hogy ma kifejezetten jól nézel ki
2018. ápr. 20. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!