Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy hiányolom a hosszú haját?
Pár hete barátnőm levágatta a haját (20 cm-ről van szó).
Nem tetszik így, hiányolom a hosszú ápolt tincseket.
Imádtam beletúrni a hajába, belemarkolni.
Észrevette h kicsit fura vagyok. Nem merem neki elmondani h ez a rövid haj eléggé furán áll neki és nem olyan beleturni.
Persze imádom szeretem. De na, az a haj hiányzik
Szép volt a haja, egyáltalán nem volt megviselt. Viszont bubifrizurára vágyott, mert egyik barátnőjének ilyen lett és vérszemet kapott ő is :D Neki piszkosul tetszik oda és vissza van érte. Mindenki oda és vissza van érte, mert újdonság. Eddig sose volt ilyen rövid haja.
Hát így már nehéz elmondani h drágám öreg vagy ezzel a hajjal és óriás fejed van.
Egyelőre csendben maradok. :D
A vicc az hogy most tovább tart neki elkészülni. Mindennap beszárítja reggel és ki vasalja. Hiányoznak a lágyhullámok is
Amúgy attól még imádtam a haját az nem azt jelenti h külsöségek érdekelnek kizárólag, sőt..
Ez olyan dolog, hogy ha vkit a párjának a szeme fog meg, arra se mondod h külsőségekre hajt. Én tisztában vagyok vele hogy ő imádja a borostám. szerintem minden párnál vannak ilyen dolgok :)
Azt simán mondhatod neki, hogy neked ez még nagyon szokatlan, és hiányoznak a lágy hullámai, ahogy írtad. :) Ezzel még nem mondtál semmi rosszat, nem szóltad le. Pont ez a lényeg, hogy bántás nélkül is el lehet mondani, hogy neked a másik jobban tetszett.
("Drágám, iszonyat hülyén nézel ki így, mint egy negyvenes tyúk."
"Szívem, nekem így is csinos vagy, de imádtam a loknijaidat, idő lesz, míg megszokom az új külsődet."
Ugye, mennyivel jobb a második?)
Így: "szívem hosszú hajjal jobban tetszettél". Ennyi.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
MEllesleg fogadd el, én is minden nyár elején levágatok 20 centit kb., mert sok, dús, sűrű, és meggyulladok alatta.
Strand után egy merő gubanc lesz és kínszenvedve tudom csak kibontani, ha lóg, akkor lesül a tarkóm, stb.
A kérdező 11es kommenjével egyet értek. Egy nő arca teljesen más karaktert kap rövid és mást hosszú hajjal.
Ez a barátnő majmolás kissé gáz szerintem.
Meleg elhiszem,de rengeteg talpraesett nő tud a hajával bánni,feltűzni ,felfogni,konytba tekerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!