Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nézett vissza?
Ma hajnalban mentem dolgozni a műszakos busszal. A mellettem lévő sorba beült egy csinos hölgy, akit eddig nem igazán láttam. Egyszer picit hosszabban rám nézett, aztán hosszabban ki az ablakon. Én néha-néha ránéztem, meg néha ki mögötte az ablakon, mert felmértem, mi vár majd bent munkaügyileg. Mikor leszálltunk a belső pályaudvaron, előttem ment a kolléganőjével de még egyszer hátra is nézett. Vajon miért? Különösebben nem stíröltem meg, csak néha lopva ránéztem. Amúgy egy kellemes külsejű, kb 40-es hölgy volt, elég vonzó. Jómagam 27 vagyok és nem igazán szoktak megnézegetni a nők, amióta a munkám folytán meghíztam. (sokat ülök)
Vajon én láttam bele túl sokat? Amúgy nem tudom ki az, óriási a hely ahol dolgozok, nem ismer mindenki mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!