Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak bebeszélem magamba, hogy ez jelent valamit? :O:S
Szóval volt egy fiú,nagyon belé voltam zúgva ( 1-2 éve)
naprol napra pontosan tudom,hogy mikor taliztunk elöször,mikor beszéltünk utoljára.. eza fiú kb januárba volt utoljára bejelentkezve iwiwre. és ma vele álmodtam,és láttam hogy, ma bevolt jelentkezve..
ez a karma?:O
jelent valamit, vagy hülyevagyok? :)
köszönöm :)(K)
de eddig nemis gondoltam rá..mameg vele álmodtam,,és fellépett iwiwre:$ pedig 5 hónapjanemvolt :))
de most júliusba,hogy egy éve nem beszéltünk:S
be kell vallanom,pícít hiányzik:$:( :)
Szerintem is azért van, mert nagyon erősen gondolsz rá, sokat jár a fejedben, még akkor is , ha rég nem láttad !
Nekem is van ilyen, mióta szakítottam az ex-emmel, ő rátelepedett még a gondolatimra is, teljesen elnyomott stb, de nem ez a lényeg, hanem pont azóta van, hogy szakítottunk amit spontán gondolok és ki is mondom be is jön, eddig nem volt ilyen velem , azt mondták nekem is többen, azért mert erős bennem az a dolog amit kimondok, de nekem csak az jon be amit ki is mondok !
a lottó számokkal még nem próbálkoztam :D, meg az akkor nem spontán jött gondolat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!