Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja pár pasi hogy ez normális?
Komolyan hol tudsz ilyen idiótákat össze szedni?
Mennyi ideig ismerkedsz velük?
- Mert ha nem sok, akkor magadra vess, hogy nem ismered ki őket
Az hogy vezető pozíciójú ember, hogy lehet ilyen, elég hülye kérdés.
- Attól, hogy egy világi idióta, es nem normális attól még csinálhatja normálisan a munkáját
Ismerkedj normális pasikkal, és adj elég időt a megismerésükhöz
Velem egy csinált hasonlót, de még exnek is túlzás lenne nevezni, le se feküdtem vele, csak találkozgattunk, csókolóztunk, meg ott aludtam nála 1x (számítógépen játszott meg telefonbetyárkodott, mikor az ágyában feküdtem, a szex előszobájába se jutottunk el... 19 évesek voltunk mindketten.)
Mikor le akartam koptatni (mert agyilag nagyon nem az én szintem volt + láttam, hogy valami nem stimmel), akkor elkezdett zaklatni. Telefon, sms, odajött a házunk elé, és ott volt órákig, hogy menjek le, beszéljünk, meg ő kárt tesz magában, vagy bennem, megvár, ráér, stb... Na, akkor szóltam az exemnek, akivel jóban voltam, értem jött kocsival (hátul mentünk ki a házból), és tettem feljelentést.
+ nagybátyám felhívta, hogyha nem akar a balesetin kikötni, akkor felejtsen el....
A feljelentésre picit kirérek, főleg azok kedvéért, akik ezt javasolták: én augusztusban tettem. Novemberben hívtak fel, hogy aktuális-e még... Ennyi idő alatt vajon mik történhettek volna?
Barátnőm is volt 1x hasonló helyzetben, neki konkrétan halálos fenyegetések is voltak a telefonjában, amit megmutatott. Neki azt mondták, amíg nincs testi sértés, nem tudnak vele foglalkozni...
Na ennyit a hivatalos lépésekről.
Anyám pasija csinált ilyet a kapcsolatuk elején, hogy nem vette fel anyám a telefont, erre utazott a város másik végéből két órát, megjelent az ajtóban, merthogy biztos azért nem vette fel a telefont, mert baj van és/vagy mégse akarja a kapcsolatot.
Anyámnak ez akkor imponált, hogy azonnal ugrik a pasi, szerintem baromi bizarr, én tuti a világból kimenekültem volna. :D
Ők egyébként évek óta együtt vannak, mostanra már nem csinál ilyet a csávó, "elmúlt a nagy szerelem", gondolom én. De ő amúgy se nem pszichó, se nem agresszív (sőt, inkább nagyon gáz módon papucs), szimplán egy idióta, aki nem tanult 50+ éves korára se normális emberi kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!