Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Most minden politikai nézetet figyelmen kivűl hagyva, szerintetek Vona Gábor jó pasi?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 22:17
11/23 anonim válasza:
Már öreg,de fiatalon nem volt rossz pasi.
12/23 anonim válasza:
Jól néz ki,az biztos. Egy jó karban levő majdnem 40 éves csávó. Ha nem politikus lenne,nekem jöhetne.
13/23 anonim válasza:
Ha ez a csávó bejön a nőknek, nem értem, a pasik mit nyígnak itt, hogy nem kellenek senkinek.
14/23 anonim válasza:
Nekem picit ilyen "pitbull feje" van, lehet, hogy a szemei miatt vagy nem is tudom...ugyanakkor egyáltalán nem csúnya, a szakálla pl. kifejezetten tetszik.
15/23 anonim válasza:
Pont a napokban a valasztás miatt kezdtük nézegetni a pártokat és akkor vettük észre milyen jó pasi :D
19/23 anonim válasza:
Szakall nelkul jobb volt. Meg nekem ezek a banatos kiskutya szemek se jonnek be, a naci korszakban ferfiasabb volt. Most tenyleg ugy nez ki, mint egy porszivougynok.
20/23 kicsiTamara válasza:
Kicsit megmosolyogtató feje van, nekem férfiként nem kellene, szakállal meg kifejezetten komikus ábrázata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!