Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rávenni a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet rávenni a nőket a gyakoribb szexre?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 8. 09:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A nem csak nőknél dolgot úgy értem. Hogy az élet más területein :)
2018. ápr. 8. 12:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Nezzen ki jol a srac.

10-es valaszolonak igaza van,h jobban elvezem a sze.xet.

N/34

2018. ápr. 8. 12:21
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Engemet rávehetsz a gyakoribb szexre, de csak a párommal. Nyugodtan biztass! ;)
2018. ápr. 8. 12:25
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

10-esnek tényleg igaza van. Lényegtelen az igazság szempontjából, hogy valaki ezt lepontozza, maximum az igazság fáj neki.

;)

2018. ápr. 8. 12:26
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

10-es vagyok. Még annyi, elrontottam. Ezeknek a nőket nem lehet ajándékkal le venni a lábukról... inkább tisztelet,intelligencia... milyen a megjelenésed, hogyan kommunikálsz velük :D a többit meg már leírtam. "Tanítónők" :D mondhatni... nem mindig a könnyebb út a jobb, sőt. Ha valamit nehezebben kapsz meg, a végén édesebb a győzelem, és tapasztalatra is szert tettél, amit az élet más dolgaiban is hasznosíthatsz, összekötöd a kellemeset a hasznossal :D

De ezek már huncut és dörzsölt nők... nem tudod őket hülyének nézni, de ha megtudod őket kapni, akkor nagy mákod van... nem akárkinek adják meg magukat, nagyon szelektálnak...

2018. ápr. 8. 12:36
 16/21 anonim ***** válasza:
9%

Amelyik nő szereti a szexet az rá lehet,de aki nem ,azt csak rövid időre tudod gyakoribb szexre rávenni!

A bulvár lapokban leírt tuti tippek( mosogatás,több segítség) sem fognak segíteni hosszú távon.

Minden embernek az adott életszakaszában,életkorában megvan az adott igénye,attól lényegesen nem fogsz tudni eltérni.

Ezért tanácsolják az idősebbek ,hogy a párválasztásnál nagyon fontos a közel azonos szexuális igény!

2018. ápr. 8. 13:42
 17/21 anonim ***** válasza:
41%

Azzal, ha jól szexelsz!

Ha látszik, hogy oda és vissza vagy a nőért az ágyon kívül is. Ha látszik, hogy akkor is teszel a kapcsolatért, amikor épp nem szexeltek, ugyanis a nőknél nem a testi érintkezésnél kezdődik a szex.

Ha már az ágyban (vagy asztalon, széken, stb.) vagytok, akkor igyekezz változatos lenni, és látszódjon, hogy akarod őt.

Az is látszódjon, hogy őt boldoggá szeretnéd tenni (és magadat is persze), és nem az, hogy csak kipipáljuk mára is, legyen meg neked az orgazmus, aztán mehet a TV nézés vagy az újságolvasás, onnantól fogva nem is törődsz vele.

Nekem legalábbis ez jön be, azt nem tudom, hogy másnál hogy van.

2018. ápr. 8. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: nő vagy? :)

Ha igen: köszönet az őszinteségért!

2018. ápr. 8. 21:58
 19/21 anonim ***** válasza:
11%
Igen, az vagyok. :)
2018. ápr. 8. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Zúgasd magadba! Noha manapság divat lett nem (f-)elismerni, a nők nem konkrétan a szex fizikai részét kívánják, hanem a párjukat.
2018. ápr. 9. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!