Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zuhanyrózsával csináltam és mikor kiszálltam valamit észrevettem mit csináljak?
Nem eslő alkalom de nem is volt sokszor hogy zuhanyrózsával csináltam. de most miután kiszálltam fél óra elteltével véres volt alul.
mit csináljak? nagy a baj?
15/L
Móricka kilesi a lánytesóját a "tusolóval".Mikor mindenki otthon van,elkezdi körbevinni a tusfejet a lakásban,magyarázva :-ez a konyhánk,ez a nappali,ez a háló ...stb.
A szülei kérdezik,mit csinál?
mire ő...
"bemutatom a sógoromnak a lakásunkat"
Lehet, hogy még volt a hüvelyedben egy kis "maradék".
Nekem is sokszor elmúlik a menstruáció de ha utána 1-2 nappal csináljuk, amikor elvileg már vége még néha rózsaszínes dolog jön belőlem vagy vannak ilyen kis dolgok.
Tehát amikor te úgy látod, hogy már nem jön több vér és azt gondolod vége akkor még nem fejeződött be minden folyamat, orvost is meg lehet kérdezni ez így van.
Lehetséges, hogy a vízzel ezt mostad ki és a víz fel is higította kicsit. Jó ez így kicsit undorító, de nem tudtam másképp írni.
Szerintem nincs semmi baj.
Várj 1-2 napot ha elmúlik akkor minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!