Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja?
Figyelt kérdés
Esti iskolába járok. A tanár aki nem tanít állandóan bámul. Már az első naptól kezdve csak bámul. Nagyon idegesít, ritkán látom és akkor is csak néz. Mit tehetnék ez ellen?2018. ápr. 5. 12:07
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy és milyen nemű? A tanár hány éves és milyen nemű?
2/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok 21 ő férfi 40 valamennyi.
2018. ápr. 5. 12:22
3/5 anonim válasza:
Ne nézd a szemét, és akkor nem veszed észre ; hogy néz. Nézzél valahová a feje mellé oldalra; vagy nézd a homlokát. Szerintem kerüld a tekintetét. Amúgy van rá esély, hogy tetszel neki; vagy pedig van rajtad egy óriási, kitüremkedő anyajegy; vagy le van nőve a hajad mert régen volt festve, vagy valami; ami szokatlan van rajtad, és oda vonzza a tekintetet; és máson is megbámulná, nem csak akkor feltétlenül, ha tetszik neki. Amúgy valszeg tetszel neki; vagy pedig igen nagyra értékeli, hogy figyelsz, és hogy milyen jó hallgatóság vagy; látja a szemedben az érdeklődést; és az neki motivációt ad, hogy tök jó, hogy te ennyire figyelsz. Szóval ez is lehet még. Őrá lelkesítő hatású, hogy látja, hogy milyen lelkesen figyel a közönség. Esetleg lehet, hogy a többiek nem ilyen jó hallgatóság, mert pl gyakran molyolnak a telefonjukkal, hogy nézegessék rajta az időt; vagy sokszor az ablakon kifelé néznek. Szóval több oka is lehet, nem feltétlenül tetszel neki; de ha tetszel neki, szépnek talál, még akkor sem feltétlenül akar tőled párkapcsolatot; lehet, hogy csak úgy megjegyzi magában, hogy "esztétikus vagy", és már tovább is lép. Tehát , hogy csak "lefixálja" magában a megállapítását, hogy jól nézel ki, ozt jól van. Szóval lehet, hogy még így se akar tőled semmit, csak pl nagyon kedves a szemed, a tekinteted; vagy esetleg tök jól néz ki, ahogy a hajadon megcsillan a napfény; de lehet, hogy közben meg egyáltalán nem is játszik a gondolattal, fel sem merül , hogy akarna tőled többet. Szóval lehet, hogy tetszel neki, lehet, hogy nem, lehet, hogy tetszel, de nem tudna elképzelni veled valamit; meg lehet, hogy van rajtad valami szembetűnő, nagyon kitüremkedő; pl lehet, hogy sorra mindig folyton meglepődik, hogy mondjuk görbe az orrod, vagy milyen a hajszíned. És lehet az is, hogy azt próbálja megállapítani, hogy pl illik-e hozzád. Mármint a hajszíned, meg a frizurád. Szóval több verzió is lehet.
4/5 anonim válasza:
Ne nézz rá...egy idő után abbahagyja.
5/5 anonim válasza:
Velem is előfordult, ha nem is esti iskolában.
Egy irodában dolgoztam, és egy másik részleg vezetője állandóan bámult, majd kiesett a szeme, mikor véletlenül találkoztunk.
Én 26 éves voltam, ő az 50-hez közel, nős volt, három gyerekkel.
Mikor a dolog kezdett kínossá válni, egyszerűen odamentem hozzá a liftben, ahol mások is voltak, és megkérdeztem, miért néz folyton. (Persze megjátszottam a naív leánykát.)
Olyan vörös lett, mint a főtt rák és a pipacs együtt, de ezután keülte a tekintetemet.
Ha sokáig eltüröd, azt bátorításnak veszi, és még jobban fog nyomulni.
Udvariasan, de határozottan le kell erről szoktatni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!