Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele szoktatok nézni a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szoktatok nézni a párotok telefonjába hogy kiket hív?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt nem mert elmondja magatol. Ha kozos ismeros ir messenger v viber akkor az egyszeruseg kedveert odaadom a telomat h olvassa el, ugy pontosabb mintha meselnem :-)

Mi siman hasznaljuk egymas telojat (nem ellenorzes miatt), neki van korlatlan hivas es sms igy arrol hivok/irok, nekem meg szebb a kepe ezert neha enyemrol jatszik/ nez meg vmit. Nalunk a telefon nem a privat szfera ahogy egymas zsebebe is belenyulhatunk ha kell egyikunknek kp, sot meg az egymasnak jovo leveleket is barki kibonthatja hogy mihamarabb elmondhassuk mi jott...abszolut semmi titkunk nincs es ez nekunk igy teljesen megfelel.

2018. ápr. 4. 08:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Bele. A többség akivel beszél nem tudom kicsoda, mert nincsenek beírva. Múltkor így kaptam rajta egy hazugságán, hogy megnéztem kikkel beszélt. Nem megcsalásos dolog volt (először azt hittem), de ha ilyen kis hülyeséget letagad, mi lesz később? Aztán csodálkozik, ha nem bízok benne.

Egyébként nem napi szinten nézem meg, csak néha megnézem, mert van hogy amikor itthon van is ha 5en nem keresik, egyen sem. Kíváncsi vagyok néha hét közben milyen a forgalom nála. Engem senki nem hív a családon kívül... Ő is megnézheti ha akarja, engem nem érdekel. Elvileg nincs titkunk ugyebár!

2018. ápr. 4. 08:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Mi is simán belenézhetünk, használhatjuk egymás telóját, mégis mindig megkérdezzük előtte a másikat.

Nem nézem kiket hív.Sem smst sem messengert sem emailt nem olvassuk el, csak ha a másik mondja.

2018. ápr. 4. 08:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem érdekel. Megbízom benne, ha pedig csinál valami olyasmit, netán megcsal, úgyis az ő lelkén fog száradni és úgy is fogunk szétmenni.
2018. ápr. 4. 10:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Sosem néztem bele, tudtam hogy másokat megcsalt de én ennek ellenére bíztam benne, csak egyszer néztem meg mikor volt egy fura megérzésem. Jó volt a megérzés, ezek után alaposabb facebook, email átnézés és válás jött. Megbízom az emberekben nem féltékenykedem, mert magamból indulok ki, ha kapcsolatban vagyok egy nővel akkor azt azért mert ő érdekel és nem más. Viszont nem szeretem ha hülyének néznek, nem tolerálom, és nem is bocsájtom meg.
2018. ápr. 4. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem. Mindig elmondja magától (kiv. ha munkában használja a telefonját, de annyira megbízom benne, hogy ne faggassam erről ki), meg elég hangos a telefonja, így hallom a hangot a másik végéről. Általában anyukája, barátai vagy üzletfelei keresik.
2018. ápr. 4. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!