Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha minden lány aki tetszik, olyan fiúval van együtt, aki csúnyább nálam?

Figyelt kérdés

Akik meg írogatnak messengeren, nem tetszenek. Nagy az orruk, nagy a homlokuk stb.

Nagyon szemét lennék, ha elcsábítanék egy ilyen lányt? Az egyik megsimogatta a hátam valamelyik nap, a másik meg mindig a fülemet bizgurálja.

Mit tegyek?

2018. ápr. 3. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szabad lány annyi van mint hal a vízben. Olyan helyre kell menned ahol nagy eséllyel találsz szinglit a neked tetszők közül :)
2018. ápr. 3. 21:25
 12/14 A kérdező kommentje:
# 10 nyughassál már lúzer vénember, mert állba pattintalak
2018. ápr. 3. 22:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem látod a fától az erdőt! Az olyan fiúval van együtt aki csúnyám nálam kijelentésed csak szerinted igaz :-) A lényeg a lány mit gondol...nem amit te!
2018. ápr. 4. 07:46
 14/14 anonim válasza:
Csúnyábbak.pff. Lehet hogy a te szemedben igen, de az övékben nem. Amúgy is a szerelem nem arról szól, hogy z emberek úristen de tökéletesek legyenek :D Ha tetszik neked valaki, és van hibája. Ha elfogadod, akkor rohadtul vonzódsz hozzá, és így is szereted :D Ha meg csak azért nem vagy vele, mert nagy a homloka, akkor nem tudunk mit csinálni, nem szerelemre kell :D Az meg szerintem gusztustalan, ha egy olyan lányt akarsz elcsábítani, akinek van barátja, de ez már csak az én véleményem
2018. máj. 1. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!