Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ellenkező nemű barát lakására...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellenkező nemű barát lakására csak úgy szabad felmenni, ha erről a párod is tud?

Figyelt kérdés
Mert ha nem tud róla, az megcsalásnak minősül?

2018. ápr. 3. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Pont ezt magyarázom neked!

Ha lenne 1-2-3 ilyen nő a párod életében és közölné, hogy most felmegyek a Katához, megnézünk egy filmet és dumálgatunk, majd jövök!... akkor neked is félreállna a szád és rögtön nem lennél ennyire toleráns, mint önmagaddal szemben, hidd el!

2018. ápr. 3. 17:59
 12/16 Költőnő? ***** válasza:
81%
Ha tudom h megyek vkihez konkrétan, akkor persze h szólok. De ha így felmerül hirtelen, akkor nevetségesnek tartom h előtte "engedélyt" kérjek. Hisz én TUDOM, h semmi olyan nem fog történni, ami akár csak a legminimálisabban is gáz lehetne.
2018. ápr. 3. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

A titkolózás mindig gyanús. Ha nem mondod el, hogy felmentem Kispistához, az olyan mintha hazudnál a párodnak és ha kiderül, joggal merül fel benne a kérdés, ha nincs titkolni valód, miért nem tudhat róla.

Találkozzatok együtt is a haver barátoddal, mutasd be őt a párodnak. Ez lenne a legkorrektebb és megnyugodna, hogy nincs mitől félnie.

2018. ápr. 3. 18:44
 14/16 anonim ***** válasza:
17%

Nincs ezzel gond Kérdező!

Beszéld meg a pároddal, hogy hetente 1x te felmész a Pisti/Józsi/Sanyi lakására, este 6-tól 10-ig, ezalatt ő hívja meg hozzátok, vagy menjen el valamelyik női barátjához.

Így nem kell hazudozni, nem kell bujkálni, de főleg nem lehet a másik szemére hányni semmit!:)

Érdekes lenne tudni, hogy ki unja meg hamarabb!:)

2018. ápr. 3. 18:47
 15/16 anonim válasza:
70%
"Szabad"? Ki tiltja meg? A barátod? Akkor nem bízik benned. Ha tényleg csak barát és csak beszélgetsz vele úgy mint az azonos nemű barátaiddal, egyikőtök se akar többet akkor nem megcsalás. Ha meg több van ennél akkor mégse csak barát...
2018. ápr. 3. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:
31%

Ne strapáld magad 14-es, itt baromi kevesen fogják fel az iróniát! :D

2018. ápr. 3. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!